Μαρούσι: «Στενεύει» η Λ. Κηφισίας και κλείνουν πολλές οδοί την Κυριακή εξαιτίας αγώνα δρόμου


Η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «RUN MAROUSSI Σπύρος Λούης 2024» φέρνει διακοπές κυκλοφορίας σε πολλά σημεία στο Μαρούσι. Ρυθμίσεις και στη Ν. Ιωνία.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/3/2024

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «RUN MAROUSSI Σπύρος Λούης 2024», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 3-3-2024 και κατά τις ώρες 08:00 έως 12:00, σε οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Αμαρουσίου, ως εξής:

  • Λεωφ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Σοφίας και Αγίου Κωνσταντίνου στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Οδ. Ανδρούτσου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Αγ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Αυτ. Ηρακλείου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Δημ. Γούναρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νερατζιωτίσσης και Βασ. Σοφίας.
  • Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Χατζηαντωνίου.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Νέα Ιωνία

Επιπλέον, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία 37ος Αγώνας Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2024», θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Κυριακή 3-3-2024 και κατά τις ώρες 07:30 έως 11:00 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λεωφόρου Ηρακλείου και της οδού Βυζαντίου, περιοχής Δήμου Ν. Ιωνίας.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα  προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθήνα: Τα video σε social media «έκαψαν» 2 οδηγούς που οδηγούσαν με ταχύτητες έως 292 km/h

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό