Νέα κάθετη μονάδα Fiat - Alfa Romeo & Abarth από την Αδελφοί Σαρακάκη


Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Έμπορος του Δικτύου της Fiat Group Automobiles Hellas, παράλληλα με την κάθετη μονάδα Fiat που διαθέτει στη  Γλυφάδα, δημιούργησε μία νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth στην οδό Πειραιώς 40, στο  Μοσχάτο.

  • 19/1/2012

Η εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.» Επίσημος Έμπορος του Δικτύου της Fiat Group Automobiles Hellas, παράλληλα με την κάθετη μονάδα Fiat που διαθέτει στη  Γλυφάδα, δημιούργησε μία νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth στην οδό Πειραιώς 40, στο  Μοσχάτο.

Η νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth της εταιρείας «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.» που καλύπτει 2,500 τ.μ διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων, τμήμα γνησίων ανταλλακτικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ηλεκτρολογείο Fiat – Alfa Romeo και Abarth καθώς επίσης και υπηρεσίες φανοποιείου – βαφείου.

Στην άριστα οργανωμένη μονάδα της εταιρείας τα πάντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο στην πρώτη του επαφή με την εταιρία κατά την αγορά του αυτοκινήτου όσο και στη συνέχεια με τις προσφερόμενες υπηρεσίες after-sales.

Το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

Στην «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.» οι υποψήφιοι αγοραστές καθώς επίσης και οι κάτοχοι αυτοκινήτων Fiat – Alfa Romeo και Abarth μπορούν να ανταλλάξουν το αυτοκίνητό τους με τους ευνοϊκότερους όρους και με τη χρήση των πολλαπλών χρηματοδοτικών προγραμμάτων FGA GROUP.