Νέες περιπέτειες για την Supercar Blondie - Αφήνει το τιμόνι και πιάνει το «σφυρί»


H Alexandra Hirschi, με τους σχεδόν 110 εκατ. followers στα προσωπικά της social media, ανακοίνωσε το νέο project που ξεκινά και το οποίo θα... απογειώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό.

  • ΦΩΤ.: SBXCARS.COM
  • 3/4/2024

Η πιο δημοφιλής content creator από τον χώρο της αυτοκίνησης, με περισσότερους από 2 δις θεατές μηνιαίως και 110 εκατ. followers στα προσωπικά της social media, ανακοίνωσε το νέο της project. Αναφερόμαστε στην Alexandra Hirschi, γνωστή και ως Supercar Blondie, που έχει απογειώσει τη φήμη της με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που παρουσιάζει μέσα από τα videos της.

Πριν από λίγες ώρες η Hirschi ανακοίνωσε τη δημιουργία της online πλατφόρμας SBX Cars μέσω της οποίας θα κάνει δημοπρασίες ξεχωριστών αυτοκινήτων, αξιοποιώντας την τεράστια διαδικτυακή κοινότητα που έχει στήσει τα τελευταία χρόνια.

Ήδη έχει ξεκινήσει η δημοπρασία του πρώτου αυτοκινήτου, ενός Tesla Cybertruck Foundation Series, κι αυτό είναι μόνο η αρχή αφού τους επόμενους μήνες θα δημοπρατηθούν πολλά ακόμα εντυπωσιακά μοντέλα όπως το VW XL1, ένα από τρία πρωτότυπα της LaFerrari, η Lamborghini Diablo VT Roadster, κ.α.

Στο site υπάρχει και το section Plutimum μέσω του οποίου θα δημοπρατηθεί η συλλογή Black and Gold που περιλαμβάνει ιστορικά αγωνιστικά μονοθέσια της Lotus από τη δεκαετία του ’70, αλλά και το αεροπλάνο Cessna 414A που χρησιμοποιούσε ο Colin Chapman στα ταξίδια του.

Το... πλούσιο βιογραφικό  της Supercar Blondie

Γεννημένη σε μια μικρή πόλη της Αυστραλίας με 2.500 κατοίκους, η Alexandra Hirschi αποφάσισε από νωρίς να αφήσει πίσω τα πάτρια εδάφη και να μετακομίσει στο Ντουμπάι για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά, το αυτοκίνητο.

Το πτυχίο της στη δημοσιογραφία αλλά και οι γνώσεις της γύρω από το αυτοκίνητο αποτέλεσαν μια καλή βάση για να χτίσει τη φήμη της. Αυτό όμως που οδήγησε στην απογείωση ήταν οι ικανότητές της στο marketing αλλά και ο τρόπος με το οποίο εκμεταλλεύτηκε το... πυρηνικό όπλο των social media.

Όταν έχεις τόσο πολύ κόσμο να σε ακολουθεί είναι αναμενόμενο τα έσοδά σου να εκτοξευτούν. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το site ενοικίασης αυτοκινήτων Leasing Options το 2022, τα ετήσια έσοδα της Supercar Blondie αντιστοιχούν σε 4.200.000 δολάρια!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό που εκτιμούν ότι η αξία κάθε ποσταρίσματος στους λογαριασμούς της ξεπερνά τα 1,4 εκατ. δολ!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το νέο αυτοκινήτο που αγόρασε η Supercar Blondie;

Πόσα εκατομμύρια αξίζει σήμερα η Supercar Blondie;

Αυτή η Ferrari F40 πωλείται έναντι... αστρονομικού ποσού (photos)