Nissan Navara Pro-4X Warrior: Αυτός ο "μαχητής" είναι ανίκητος off road


Το πιο εντυπωσιακό και ικανό διπλοκάμπινο pickup Nissan Navara, που έχετε δει ποτέ, είναι το εικονιζόμενο Pro-4X Warrior της Premcar με καταγωγή από την Αυστραλία.

  • 20/6/2021

Η Nissan Αυστραλίας μας παρουσιάζει τη ναυαρχίδα του Navara, που δεν είναι άλλη, από την έκδοση Pro-4X Warrior της Premcar, που σύντομα φτάνει και στους dealers της εταιρείας. Το Warrior ξεκίνησε σαν ένα απλό Pro-4X, πριν αναλάβει η Premcar στη Victoria, ώστε να το μεταμορφώσει με δεκάδες επιπλέον τροποποιήσεις. Ήδη κυκλοφορεί το Navara N-Trek Warrior και όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν μείνει ενθουσιασμένοι με τις ικανότητές του.

Παρόλο που η Nissan δεν έχει ανακοινώσει τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, από τις εικόνες και μόνο έχουν βγει πολλά συμπεράσματα. Οι αλλαγές του «Μαχητή» περιλαμβάνουν διαφορετική μάσκα, μεταλλικό προφυλακτήρα, ποδιά και μια μπάρα με φώτα LED.

Η Premcar έχει φουσκώσει τους θόλους και έχει αντικαταστήσει τις ζάντες με άλλες που εφοδιάζονται με χωμάτινα ελαστικά, ενώ η ανάρτηση είναι πλέον πολύ πιο ικανή για την εκτός δρόμου χρήση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του βελτιωτικού οίκου, Bernie Quinn, πήραν μία καλή βάση ενός άξιου και ικανού διπλοκάμπινου pickup, το οποίο είναι ασφαλές και πρακτικό και το έκαναν ακόμα πιο σκληροτράχηλο και ανθεκτικό.

«Ότι αποκομίσαμε από το πρώτο Warrior και ότι εισπράξαμε από τους πελάτες μας, το χρησιμοποιήσαμε ώστε να φτιάξουμε ένα όσο το δυνατόν πιο "μαχητικό" αυτοκίνητο στην κατηγορίας Και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, υπάρχει και ουσία».