Ντεμπούτο για τις νέες Bentley Continental GT S και GTC S


Η Bentley παρουσίασε τις νέες Continental GT S και GTC S, με πιο σπορ αισθητική και επιδόσεις.

  • 7/6/2022

Η Bentley αποκάλυψε τις νέες εκδόσεις των Continental GT S και GTC S, δίνοντας ένα σπορ στοιχείο στο grand tourer με το 'S' στην ονομασία να υποδεικνύει αυτό.

Όλα ξεκινάνε από τον 4λιτρο, V8 twin-turbo κινητήρα που βρίσκεται κάτω από το καπό, που αποδίδει 542 ίππους και 770 Νm ροπής, με την εξάτμιση να παραμετροποιείται για να προσφέρει εντονότερο, πλουσιότερο ήχο με το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού.

Η έκδοση GTS, στην κλειστή και convertible εκδοχή της, δέχεται τις ίδιες αισθητικές αλλαγές, που συνιστούν σε μία μαύρη, γκλος γρίλια στο εμπρός μέρος και μικρά λογότυπα 'S', καθώς και σε νέες ζάντες 2 ιντσών με ακτίνες σε σχήμα Υ, με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων να βρίσκονται εκεί για να κάνουν αντίθεση.

Στο εσωτερικό, παρατηρείται φινίρισμα όλων των επιφανειών σε δύο χρώματα, που δεν πρόκειται να βρείτε σε άλλη έκδοση της Bentley Continental, με το λογότυπο 'S' να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Κι ενώ αυτές είναι οι αλλαγές που έκανε η βρετανική μάρκα στο δημοφιλές μοντέλο της, σύντομα αναμένεται και μία έκδοση plug-in υβριδική.