Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διάλεξε ένα εντυπωσιακό hypercar... αλλά δεν μπορεί να το αποκτήσει! (video)


Ο Έλληνας τενίστας ενθουσιάστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο 715 PS, αλλά «λογάριαζε» χωρίς την αυτοκινητοβιομηχανία που το παρουσίασε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ARES MODENA
  • 12/6/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε στα προημιτελικά τη φετινή του παρουσία στο Roland Gaross, καθώς αποκλείστηκε από τον Carlos Alcaraz, ωστόσο συνεχίζει να «πρωταγωνιστεί» εκτός courts.

Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστή η σχέση του Έλληνα τενίστα με την 25χρονη «συνάδελφό» του, Paula Badosa, με το ζευγάρι να δημοσιεύει αρκετό υλικό από τις διακοπές τους. Βρίσκονται στο Ντουμπάι, κάνοντας αρκετές δραστηριότητες μαζί, μία εκ των οποίων είναι, όπως φαίνεται, η εύρεση του αυτοκινήτου των ονείρων του Τσιτσιπά.

«Θέλω την Badosa και αυτό το αυτοκίνητο», ακούγεται να λέει ο Έλληνας τενίστας σε ένα video που δημοσιεύτηκε στο Twitter και δείχνει, στο βάθος, ένα εντυπωσιακό όχημα. Ποιο είναι όμως το hypercar που θέλει να προσθέσει στη συλλογή του;

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρωτότυπο, δημιούργημα της Ares Modena, με το όνομα S1 Project. Το concept των Ιταλών είναι το «alter ego» της Corvette C8, φέροντας έναν κινητήρα V8 χωρητικότητας 6,2 L που αποδίδει 715 PS. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με οκτώ σχέσεις. Τα 0-100 km/h είναι εφικτά σε μόλις 2,7 sec.

Η Ares έχει σχεδιάσει την παραγωγή 24 μονάδων του συγκεκριμένου μοντέλου, όμως το συγκεκριμένο  όχημα που φαίνεται στο video είναι το πρωτότυπο, οπότε δεν πωλείται, όπως επισημαίνει κι ο φίλος του Τσιτσιπά. Η τιμή της καθεμιάς από τις μονάδες θα ξεκινά από τα 500.000 ευρώ, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να ετοιμάσει κι άλλες παραλλαγές του οχήματος, όπως για παράδειγμα η S1 Project Spyder, η οποία είναι η roadster έκδοση του coupe που «κυνηγά» ο Τσιτσιπάς.