Οι όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό του Car and Driver με δώρο ένα παπί UM


Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στην διαγωνισμό του Car and Driver τεύχος Μαρτίου 2024 με αφορμή τα 35 χρόνια παρουσίας του περιοδικού στην ελληνική αγορά.

  • 24/2/2024

Το τεύχος Μαρτίου του Car and Driver κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης όλης της χώρας κι ένα μοναδικό τεύχος περιέχει το τυχερό κουπόνι που κερδίζει ένα παπί UM: Όποιος βρει το τεύχος όπου στη σελίδα του διαγωνισμού υπάρχει σφραγίδα της εταιρείας  Μ2Κ Ε.Ε. κι υπογραφή του εκδότη είναι ο μεγάλος νικητής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού.

2. Η εταιρεία M2K E.E με έδρα την Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 7Α, (εφεξής καλούμενης χάριν συντομίας ως «M2K MEDIA» ή «εταιρεία» διοργανώνει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»). Ο Διαγωνισμός προκηρύσσεται στο πλαίσιο προώθησης των υπηρεσιών τις οποίες παρέχει  ο Διοργανωτής (περαιτέρω οι «Υπηρεσίες»)

3. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών «Μ2Κ Ε.Ε..» και των συνδεδεμένων με αυτή επιχειρήσεων, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοί τους ή οποιοσδήποτε άλλος σχετίζεται επαγγελματικά με την εν λόγω προωθητική ενέργεια

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 24/2/2024 ώρα 07:00 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 30/3/2024, ώρα 07:00 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

Ο χρήστης θα πρέπει να βρει μέσα στο περιοδικό Car and Driver Μαρτίου στις σελίδες 10-11 το μοναδικό τυχερό κουπόνι με την υπογραφή και τη σφραγίδα της εταιρίας και να καλέσει στο 2106842002 ή να στείλει email στο info@m2kmedia.gr  προκειμένου να το επιδείξει και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να παραλάβει το δώρο του. Φωτοτυπίες δεν γίνονται δεκτές.

6. Δώρα.

Το δώρο του Διαγωνισμού (περαιτέρω το «Δώρα») είναι ένα «παπί» UM FLASH 125 LZ, το οποίο θα παραληφθεί από σημείο που θα υποδείξει η διοργανώτρια στον τυχερό μέσα σε χρονικό διάστημα 1 μηνός από την προσκόμιση του κουπονιού.

O Διοργανωτής δικαιούται να προσδιορίσει κατά την ελεύθερη κρίση του τα ειδικότερα χαρακτηριστικά των Δώρων. Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή αντικαταστάσιμα αυτών αντικείμενα. Οι νικητές δε, οφείλουν να συμπεριφέρονται νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

7. Ευθύνη.

Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημά του ή/ και των τρίτων που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας που συντρέξουν στο πρόσωπο του Διοργανωτή. Η ευθύνη της διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων και δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και τη διανομή των δώρου στον νικητή, κάθε υποχρέωση της διοργανώτριας παύει να υφίσταται. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η διοργανώτρια για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με το δώρο της κλήρωσης. Επίσης η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη υπέχει, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και βλάβη σωματική ή/και ζημία ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο.

8. Πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει χρησιμοποιώντας το e-mail: info@m2kmedia.gr.

9. Προσωπικά Δεδομένα.

Ο Διοργανωτής ενημερώνει ότι ο ίδιος θα τηρεί αρχείο με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό τα οποία θα συλλέξουν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο όρο 5 ανωτέρω, με σκοπό αποκλειστικά την ανακήρυξη του νικητή του Διαγωνισμού, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτού και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την (τυχόν) παράδοση του Δώρου σε αυτόν. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους, πέραν από τα πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του Διοργανωτή, ενδέχεται να εμπλακούν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού, στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απονομή/ παράδοση των Δώρων. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό συμφωνούν και συναινούν στην παραπάνω τήρηση αρχείου για τους σκοπούς του διαγωνισμού. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων των συμμετεχόντων που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail info@m2kmedia.gr

10. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.

O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά της παρούσας προωθητικής ενέργειας ή να την ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει το δώρο με άλλο ίσης αξίας κατά την κρίση της και εν γένει να τροποποιεί κάθε όρο της προωθητικής ενέργειας με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας του.

11. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο.