Παράδοση 50 Chevrolet Cruze στην Ελληνική Αστυνομία


Για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • 17/1/2014

Η Chevellas Α.Ε. παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία (50) επιβατικά αυτοκίνητα Chevrolet Cruze για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών, η Chevellas A.Ε. παρέδωσε στην Ελληνική Αστυνομία, πενήντα (50) επιβατικά αυτοκίνητα Chevrolet Cruze. Τα Chevrolet Cruze παραχωρήθηκαν για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το χρονικό διάστημα ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι στους σύντομους χαιρετισμούς τους ευχαρίστησαν την Chevellas A.E. για την προσφορά της αυτή.

Από την Chevellas A.E. παρέστησαν ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Θάνος Παπαδόπουλος καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κυριάκος Διακάτος.

Από την Ελληνική Αστυνομία παρεβρέθησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.