Ποιο είναι το περιπετειώδες Toyota Frontlander;


H Toyota έχει ήδη επιβεβαιώσει την παραγωγή ενός SUV με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές της Corolla, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τη νέα πρόταση της ιαπωνικής φίρμας να ονομάζεται Frontlander.

  • ΠΗΓΗ: KLEBER SILVA
  • 14/5/2020

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η πρώτη εμφάνιση ενός βαρύτατα καμουφλαρισμένου SUV στους δρόμους της Ταϊλάνδης επιβεβαίωνε τις φήμες που ήθελαν την της Toyota να εξελίσσει ήδη την SUV εκδοχή της Corolla.

Ένα μικρομεσαίων διαστάσεων όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο θα κληθεί να εκπροσωπήσει την ιαπωνική φίρμα στην καρδιά της δημοφιλέστερης κατηγορίας της ευρωπαϊκής αγοράς και να βρει τη δική του θέση δίπλα στο καταξιωμένο Toyota C-HR.

Το εγχείρημα ίσως να ακούγεται εύκολο στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Και αυτό γιατί η Corolla Cross είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να σταδιοδρομήσει με ένα διαφορετικό όνομα, μακριά από την ασφάλεια και τη θαλπωρή που θα μπορούσε να της προσφέρει η οικογένεια του δημοφιλέστερου Toyota όλων των εποχών.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το νέο SUV της ιαπωνικής φίρμας να ονομάζεται Frontlander, με τους οι Ιάπωνες να έχουν ήδη κατοχυρώσει το όνομα σε αρκετές αγορές του πλανήτη προετοιμάζοντας την είσοδο ενός νέου μοντέλου στην γκάμα τους.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν η περιπετειώδης εκδοχή της Toyota Corolla διατηρήσει την… ταυτότητά της στην ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε αγορές όπως είναι αυτές της Νοτιαναντολικής Ασίας θα ονομάζεται διαφορετικά.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ένα μοντέλα της Toyota προσφέρεται με διαφορετικό όνομα σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με πιο χαρακτηριστικό όλων το παράδειγμα του Yaris το οποίο έχει γίνει γνωστό και ως Vitz.