Σοκαριστικό video! Οδηγός περνάει τα διόδια Λαγκαδά με 192 km/h και χτυπά με δύναμη στις μπάρες


Ο 31χρονος Τούρκος βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τραυματιστεί και στη συνέχεια επιτέθηκε στους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει για να τον βοηθήσουν.

  • 22/8/2023

Πολλοί θα πιστέψουν ότι οι σκηνές του παρακάτω video προέρχονται από κάποια ταινία δράσης, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το περιστατικό έγινε σε ελληνικό δρόμο και συγκεκριμένα στα διόδια Λαγκαδά.

Το περασμένο Σάββατο 31χρονος οδηγός τουρκικής υπηκοότητας, κινούμενος στην εθνική οδό Σερρών-Θεσσαλονίκης με ένα μαύρο αυτοκίνητο, διέσχισε τον σταθμό διοδίων με ταχύτητα 192 km/h! Στη συνέχεια χτύπησε με δύναμη την προστατευτική μπάρα του δρόμου, το αυτοκίνητο ανετράπη ενώ ο κινητήρας εκσφενδονίστηκε 50 m. μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Για καλή του τύχη ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα χαλάκι μέσα από αυτοκίνητο και άρχισε να προσεύχεται.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, σεβάστηκαν τη στιγμή και τον άφησαν να ολοκληρώσει την προσευχή του

Ξαφνικά όμως ο οδηγός, χωρίς κανέναν προφανή λόγο, σηκώθηκε και άρχισε να χτυπάει με μίσος τους διασώστες. Μέσα σε λίγα λεπτά οι άνδρες τη πυροσβεστικής κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια ο οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αμέσως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τέσσερις κατηγορίες όπου αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος μέχρι να καταθέσει την έφεσή του.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Alpha…