Στο πλυντήριο με τη Lamborghini Veneno των 4 εκατ. ευρώ (Video)


ΤΑ HYPERCARS ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TOPAZ Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ LAMBORGHINI VENENO.

  • 2/2/2020

Μπορεί η Lamborghini Venero να μετρά ήδη επτά χρόνια από την ημέρα που αποκαλύφθηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο, παραμένει ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα στην ιστορία της ιταλικής φίρμας.

Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο hyrpercar της Lamborghini το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταγωνιστεί προτάσεις όπως τη McLanen P1 και την Ferrari LaFerrari.

Βέβαια, η βασική διαφορά της Lamborghini Veneno από τους βασικούς ανταγωνιστές της κρυβόταν πίσω από τις επιφάνειες του αμαξώματος και δεν ήταν άλλο από το V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων ο οποίος απέδιδε χωρίς τη συμβολή κάποιο ηλεκτρικού μοτέρ 750 ίππους και 690 Nm ροπής.

Η Lamborghini διέθεσε μόλις τρία αντίτυπα προς πώληση με την τιμή για κάθε ένα από αυτά να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μία από τις τρεις Lamborghini Veneno βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπηρεσιών καθαρισμού Topaz, με σκοπό να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη. Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο δικαίωσε την επιλογή του ιδιοκτήτη του πολύτιμoυ hypercar χαρίζοντας σε εμάς ένα άκρως απολαυστικό video.