Tα Κia Rio και Sorento στην ελληνική αγορά!


Τρία νέα μοντέλα της Kia πρόκειται να προστεθούν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, διατίθενται η τετράθυρη και πεντάθυρη έκδοση του Kia Rio, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ντεμπούτο θα κάνει και νέο Sorento.
  • 19/10/2002
&00 Τρία νέα μοντέλα της Kia πρόκειται να προστεθούν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, διατίθενται η τετράθυρη και πεντάθυρη έκδοση του Kia Rio, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ντεμπούτο θα κάνει και νέο Sorento.

Κia Rio

Oι τιμές των Rio θα κυμαίνονται από 9.700 ευρώ για την έκδοση RS έως 10.150 ευρώ για την τετράθυρη έκδοση RS Full, και 10.500 ευρώ για την πεντάθυρη έκδοση RS Full.
O βασικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει immobilizer, air condition, κεντρικό κλείδωμα, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ράδιο-cd, φώτα ομίχλης και αερόσακο οδηγού. Οι εκδόσεις RS Full έχουν επιπλέον αερόσακο συνοδηγού και σύστημα ABS. Γι' αυτούς που επιθυμούν...σπορτίφ χαρακτήρα και επένδυση με δέρμα στα καθίσματα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 650 ευρώ.

Κia Sorento

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και η διάθεση του Kia Sorento σε τέσσερις εκδόσεις: 2.4 ΕΧ, 2.4 ΕΧ High, 3.5 EX High Auto και 2.5 ΕΧ Ηigh Diesel με κόστος αγοράς τα 30.203, 33.750, 37.720 και 34.500 ευρώ αντίστοιχα.
Στην πρώτη έκδοση με βενζινοκινητήρα της 2.4 EX, περιλαμβάνονται immobilizer, ηλεκτρικά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, ράγες οροφής, air condition, ΑBS, ζάντες αλουμινίου, ράδιο-cd, φώτα ομίχλης. Οι εκδόσεις High έχουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, πλευρικούς αερόσακους, ηλιοροφή, δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι.

Sephia II 1.6 και Sportage

To Sephia II 1.6 θα έχει κόστος αγοράς 12.840 ευρώ, ενώ με την προσθήκη του ABS θα φτάνει τα 13.720 ευρώ. Όμως στην περίπτωση που γίνει απόσυρση θα γίνεται έκπτωση στην συνολική τιμή κατά 1.170 ευρώ, ενώ χωρίς 880 ευρώ. Μάλιστα, το δερμάτινο σαλόνι αξίας 1.410 ευρώ θα προσφέρεται δωρεάν!
Όσον αφορά το Sportage, η βασική έκδοση θα στοιχίζει 21.300 ευρώ και θα περιλαμβάνει immobilizer, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, ράδιο-cd και κεντρικό κλείδωμα. Η έκδοση High, θα έχει επιπλέον ABS, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, ράγες οροφής, και ζάντες ελαφρού κράματος στην τιμή των 23.600 ευρώ.
Η δίθυρη έκδοση θα κοστίζει 17.900 ευρώ για το Sportage Base, έχοντας immobilizer, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέπτες και ράδιo-cd. Tέλος η τιμή θα φτάνει τα 19.200 ευρώ όταν προστίθενται επιπλέον αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού αλλά και ABS.