Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας "Subaru" ή "Cadillac";


Στην Αμερική υπάρχουν τουλάχιστον 5 γονείς που αποφάσισαν ότι το πιο ταιριαστό όνομα για το παιδί τους ήταν "Subaru"

  • 9/4/2020

Το ότι οι Αμερικανοί ζουν σε έναν δικό τους μαγικό (και μάλλον παράλογο) κόσμο δεν είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερο μυαλό να ανακαλύψεις, ιδίως αυτές τις ημέρες. Όμως κάθε φορά βρίσκεσαι μπροστά και σε ένα νέο στοιχείο που σε αφήνει άναυδο.

Όπως για παράδειγμα το ότι δίνουν ονόματα εταιριών αυτοκινήτων στα παιδιά τους. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε υπάρχουν χιλιάδες ονόματα που αντιστοιχούν σε νέες και παλαιότερες εταιρίες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα.

Ονόματα όπως Ηudson, Cooper, Αustin είναι αρκετά κοινά με εκατοντάδες ή και χιλιάδες γονείς να τα έχουν περάσει στα παιδιά τους.

Όμως σύμφωνα με την έρευνα (που αφορά αγόρια μετά το 2000), υπάρχουν 11 Αμερικανοί με το όνομα Alfa (Romeo), 6 με το όνομα Cadillac, 7 με το Mercedes, 5 με το Chevrolet και άλλα 5 με το Subaru. 

Πάντως, για να μην τα βάζουμε με τους Αμερικανούς για το συγκεκριμένο θέμα, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν τα πράγματα με την δική μας Εκκλησία δεν ήταν τόσο αυστηρά, θα κυκλοφορούσαν σαφώς περισσότεροι Σουμπαρού Παπαδόπουλοι και Λαφεράρι Αντωνίου στην χώρα μας από όσο νομίζουμε.