Το Car and Driver Μαΐου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 27/4 ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά


Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης έρχεται κι εμείς δοκιμάζουμε και αναλύουμε 10 hot SUV της ελληνικής αγοράς και όχι μόνον, αφού, όπως κάθε μήνα, η πλούσια θεματολογία περιλαμβάνει μοναδικά θέματα, αναλύσεις και απόψεις από την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα.

  • 24/4/2024

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο VW Tiguan, το best seller SUV που αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα και έρχεται με υπερσύγχρονα συστήματα και premium χαρακτήρα, και αναλύουμε τον ανταγωνισμό του.

Ακόμη δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-AMG GLA 35 των 306 PS με τον υβριδικό χαρακτήρα, το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross 1.2 Hybrid 136 PS, τα BMW X2 20i sDrive και MINI Countryman C των 170 PS και το νέο Subaru Crosstrek AWD.

Και μαζί αναλύουμε τα πανίσχυρα Toyota C-HR 2.0 HEV GR Sport AWD-I, Hyundai Kona 1.6T 198PS  N-Line, Mazda CX-30 2.0 Skyactiv-X 186 PS 6AT, το εκρηκτικό MG4 XPower το EV crossover των 435 PS με τις καταιγιστικές επιδόσεις και τον εξαιρετικό value for money χαρακτήρα.

Κι ακόμη, πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα για το BYD Seal, το εντυπωσιακό ηλεκτρικό sedan των 530 PS με την κορυφαία ποιότητα, το σπορ χαρακτήρα και τις προηγμένες τεχνολογίες.

Μαζί παρουσιάζουμε την καινούργια Alfa Romeo Junior και όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς.

Car and Driver: Κυκλοφορεί ανανεωμένο, με πλούσια, αποκλειστική θεματολογία αυτό το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με τα Παραπολιτικά. Μην το χάσετε!