Το ένα και μοναδικό… 6θέσιο Wrangler Unlimited μπορεί να γίνει δικό σας με €6.200!


Το επιμηκυμένο μεταξόνιο έδωσε τη δυνατότητα της τοποθέτησης δύο επιπλέον καθισμάτων προσφέροντας σε αυτή την ιδιοκατασκευή ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους υποψηφίους αγοραστές.

  • 4/6/2021

Το Jeep Wrangler έγινε δημοφιλές λόγω των κορυφαίων off-road ικανοτήτων του. Η έκδοση με το κοντό μεταξόνιο είναι πραγματικός οδοστρωτήρας, καθώς λίγα είναι τα μέρη που δεν μπορεί να προσπελάσει. Εξίσου ικανή και η έκδοση Wrangler Unlimited  με τις τέσσερις πόρτες που προσφέρει ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό, ωστόσο δεν είναι το ίδιο ευέλικτη σε δύσβατους δρόμους. Και να που υπάρχει και ένα διαφοροποιημένο Wrangler Unlimited, με μεγαλύτερο μεταξόνιο και ακόμη περισσότερους εσωτερικούς χώρους.

Αυτό το ένα και μοναδικό Wrangler έχει βγει σε δημοπρασία με την υποβολή προσφορών να λήγει στις 8 Ιουνίου έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 6.200 ευρώ!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην… προηγούμενη ζωή ήταν ένα δίθυρο Wrangler (ΜΥ 2006) το οποίο και εξέλιξε η Illusion Coach Builders LLC στο Rogersville (Missouri), στοχεύοντας σε έναν αγοραστή που θα ήθελε ένα δυνατό τζιπ, για λιγότερο off-roading αλλά με βελτιωμένη ικανότητα μεταφοράς επιβατών. Για το λόγο αυτό, το μεγάλωσε το μεταξόνιο κατά 11 εκατοστά, δίνοντας τη δυνατότητα να προστεθεί μια ακόμη σειρά δύο καθισμάτων στο πίσω μέρος. Πλέον η διάταξη των καθισμάτων είναι 2 2 2, έχοντας τη δυνατότητα μεταφοράς ισάριθμων επιβατών. Το αυτοκίνητο έχει soft top με ανοιγόμενα πλαϊνά για περισσότερη ελευθερία.

Η επιπλέον σειρά καθισμάτων των δύο καθισμάτων

Το ίδιο ισχύει και με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, όπως και με τον κινητήρα, καθώς κάτω από το εμπρός καπό βρίσκεται ένα μοτέρ 4 λίτρων με απόδοση 190 ίππους και 319 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων το οποίο στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Τίποτε άλλο δεν έχει αλλάξει, με τα υπόλοιπα μέρη του οχήματος να είναι εργοστασιακά, όπως οι ζάντες των 16 ιντσών, οι εμπρός πόρτες, τα ελατήρια των αναρτήσεων και ο κλιματισμός του εσωτερικού.

Για όσους ενδιαφέρεστε, αυτό το... after market 6θέσιο Wrangler έχει κάποια εξωτερικά χτυπήματα και γρατσουνιές, κιτρινισμένα φανάρια και αρκετές φθορές, όπως δηλώνει ο πωλητής. Όλα τα παραπάνω δικαιολογούν την χαμηλή του τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας, σε καμία περίπτωση τη μοναδικότητά του. Μήπως, θα πρέπει η Jeep να σκεφτεί μια ανάλογη εργοστασιακή έκδοση για το Wrangler;