To Google Maps έβγαλε στη... φόρα ένα ξεχασμένο DeLorean DMC-12


Ένα παρατημένο DeLorean «ποζάρει» στους χάρτες του Google Maps κι εντυπωσιάζει με την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: supercharded_autism - Reddit
  • 3/9/2023

Το Google Maps είναι πραγματικός θησαυρός, ειδικά όταν πρόκειται για παράξενες τοποθεσίες, πόλεις-φαντάσματα και παρατημένα σπίτια ή αυτοκίνητα. Με την τελευταία κατηγορία θα ασχοληθούμε σήμερα, αφού ένας χρήστης του Reddit βρήκε ένα παρατημένο DeLorean DMC-12 σε δρόμο της περιοχής Mozart στη Δυτική Virginia.

Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο θέαμα, αφού τα περισσότερα αυτοκίνητα που βρίσκει κανείς σε τυχαίες κι απόμακρες τοποθεσίες στο Google Maps είναι συνηθισμένα, μαζικής παραγωγής sedan, φορτηγά, vans ή ακόμη και SUV.

Αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που έχει ξεχαστεί (;) το DMC-12, αφού φαίνεται ότι κάποιος το πάρκαρε στο γρασίδι δίπλα στον δρόμο και δεν επέστρεψε ποτέ γι αυτήν. Βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, όμως είναι άγνωστο εάν όχημα και ακίνητο έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Η ημερομηνία της φωτογραφίας στο street view του Google Maps είναι τον Νοέμβριο του 2021, όμως όπως είναι λογικό, το ιδιαίτερο σπορ αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο εκεί πολύ καιρό πριν τραβηχτεί. 

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να βρίσκεται εκεί για πολλά χρόνια, το αμάξωμα του DeLorean δείχνει να έχει διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση. Επίσης, παρόλο που η φωτογραφία στο Google Maps έχει τραβηχτεί εδώ και καιρό, το αυτοκίνητο συνεχίζει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο μέχρι και σήμερα.