Το Nissan GT-R από την επερχόμενη ταινία του Gran Turismo μπορεί να γίνει δικό σας (photos)


Το Nissan GT-R που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Gran Turismo τίθεται σε δημοπρασία, τόσο ως κομμάτι της αυτοκίνησης όσο και ως αστέρας του Χόλιγουντ.

  • ΦΩΤΟ: Silverstone Auctions
  • 27/7/2023

Η ταινία του Gran Turismo αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Αυγούστου, και θα καταπιάνεται με την ιστορία του Jann Mardenborough, ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων που ξεκίνησε από το σπίτι του παίζοντας το Gran Turismo μέχρι να φτάσει να αγωνίζεται σε κορυφαία πρωταθλήμα με τη Nissan.

Ένα από τα αυτοκίνητα που οδήγησε στην πραγματικότητα, και που φυσικά πρωταγωνιστούν στην εν λόγω ταινία, είναι το GT-R Nismo GT3, το οποίο θα τεθεί σε δημοπρασία από την Silverstone Auctions.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει βρεθεί στην κατοχή του Darren Cox, ιδρυτή της GT Academy, ενός διαγωνισμού άνοιξε την πόρτα της αγωνιστικής καριέρας σε πολλά παιδιά, μαζί και στον Mardenborough

Το GT-R έχει αρκετά έντονη παρουσία στην επερχόμενη ταινία, καθώς ο χαρακτήρας του Mardenborough, που τον υποδύεται ο Archie Madekwe, έχει άρρηκτη σχέση με αυτό. 

Και δεν είναι ένα όποιο κι όποιο GT-R Nismo GT3, καθώς έχει συμμετάσχει στις 24 ώρες του Nurburgring το 2015, τερματίζοντας 9ο, ενώ έχει πλέον ντυθεί σε λευκό χρώμα για τις ανάγκες της ταινίας.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 25 Αυγούστου, και το αγωνιστικό αναμένεται να «πιάσει» περίπου 350.000 ευρώ