Δείτε το δεύτερο trailer της ταινίας Gran Turismo – Αδρεναλίνη στα ύψη! (video)


Το νέο trailer ητς πολυαναμενόμενης ταινίας 'Gran Turismo' έρχεται να κορυφώσει την αγωνία πριν την πρεμιέρα της 11ης Αυγούστου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Sony Pictures Entertainment - YouTube
  • 22/7/2023

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της ταινίας Gran Turismo, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στις 11 Αυγούστου. Ένα μιξ αδρεναλίνης, ταχύτητας και σκληρού ανταγωνισμού, έρχεται να μάς θυμίσει περί τίνος πρόκειται η ταινία.

Οι Orlando Bloom, David Harbour, Darren Barnet και Archie Madekwe πρωταγωνιστούν στην ταινία, πίσω από την οποία βρίσκεται ο Neill Blomkamp, ο οποίος κρατά τα ηνία της σκηνοθεσίας, κι ο Kazunori Yamauchi, δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, στον ρόλο του παραγωγού.

Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Jann Mardenborough, παίκτη βιντεοπαιχνιδιών ταχύτητας, ο οποίος καταφέρνει να χαράξει τη δική του πορεία στο χώρο των πραγματικών αγώνων, αφού κερδίζει μία σειρά από προκλήσεις της Nissan. Στο νέο trailer της ταινίας, βλέπουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είναι πραγματικά οι αγώνες.

Τα καινούργια πλάνα προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ταινίας, μέσω της οποίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια πολύ αρμονική μεταφορά του εμβληματικού παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη, χωρίς το περιεχόμενο να επικεντρώνεται αποκλειστικά στην εικονική προσέγγιση των αγώνων. Όλα δείχνουν ότι το Gran Turismo έρχεται να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη της νέας γενιάς για τους αγώνες, όπως και το πάθος της να αγωνιστεί η ίδια σε μερικές από τις πιο θρυλικές πίστες στον κόσμο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 11 Αυγούστου, όμως οι ελληνικές αίθουσες θα δουν την ταινία σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Αυγούστου.

Δείτε το συναρπαστικό trailer: