To VW ID.3 First Edition ξεπέρασε τις 30.000 παραγγελίες


Εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας στην έκθεση της Φρανκφούρτης οι ιθύνοντες της εταιρίας τρίβουν τα χέρια τους από χαρά λόγω της υψηλής παραγγελιοληψίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/9/2019

Για να μπει κανείς στην λίστα παραγγελιών της πρώτης έκδοσης του ηλεκτρικού VW θα πρέπει να καταβάλλει ηλεκτρονικά το ποσό των 1.000 ευρώ, Αυτό έχουν κάνει ήδη περισσότεροι από 30.000 μελλοντικοί πελάτες της μάρκας και οδηγοί του ID.3.

"Πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης  έχουμε ήδη επιτύχει τον στόχο μας για 30.000 κρατήσεις για το ID.3 1ST Edition", δήλωσε ο Jόrgen Stackmann, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της μάρκας Volkswagen. "Αυτή η επιτυχία δείχνει ότι το ID.3 έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση", είπε συνεχίζοντας.

Το ID.3 είναι το πρώτο ηλεκτρικό της γκάμας ID και θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το Νοέμβριο. Θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις μπαταριών: στην βασική των 45 kWh με αυτονομία 330 km, στην μεσαία των 58 kWh με 420 km και στην κορυφαία των 77 kWh με 550 km.

Τα μοντέλα First Edition θα έχουν την βασική μπαταρία και αποκλειστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, καθώς και άλλα προνόμια, όπως η δωρεάν φόρτιση για ένα χρόνο σε δημόσιους σταθμούς που θα είναι συμβατοί με την εφαρμογή WeCharge της Volkswagen και το δίκτυο Ionity. Οι τιμές για τα First Edition αναμένεται να κυμαίνονται περίπου στις 40.000 ευρώ και για την βασική έκδοση στις 30.000 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στα μέσα του 2020.