YouTuber δίνει φιλοδώρημα σε σερβιτόρα μία Toyota Corolla και ρίχνει το ίντερνετ (video)


Ο Mr. Beast τρελάθηκε και... χαρίζει αυτοκίνητα. Σερβιτόρα έμεινε άναυδη όταν ο διάσημος YouTuber της έδωσε φιλοδώρημα ένα αυτοκίνητο!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Mr. Beast - TikTok
  • 7/4/2023

«Ποιο είναι το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που σου έχει δώσει κάποιος;». Έτσι ξεκίνησε η συζήτηση με μία σερβιτόρα ο πλουσιότερος YouTuber στον κόσμο, Mr. Beast, πριν της αλλάξει τη ζωή, ή τουλάχιστον την καθημερινότητα.

Ο Mr. Beast, γνωστός για τα πανάκριβα δώρα που κάνει κατά καιρούς σε απλούς πολίτες που συναντά τυχαία στον δρόμο, αποφάσισε να δωρίσει μία Toyota Corolla στη σερβιτόρα Amy. Ο Αμερικανός δημοσίευσε την κίνησή του στο TikTok, αποτυπώνοντας την αντίδραση της κοπέλας όταν της είπε ότι πρόκειται να της χαρίσει το αυτοκίνητο.

Η Amy απάντησε στην ερώτηση του Mr. Beast, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έχει λάβει ποτέ είναι 50 δολάρια. Εκείνος συνέχισε λέγοντας, «σου έχει δώσει κανείς αυτοκίνητο ως φιλοδώρημα;» Η κοπέλα σάστισε, με τον YouTuber να της παραδίδει τα κλειδιά του νέου της αυτοκινήτου, κι εκείνη να σοκάρεται ακόμα περισσότερο.

Με δυσπιστία, η Amy ακολούθησε τον Mr. Beast έξω από το εστιατόριο που δούλευε κι εκεί αντίκρυσε το νέο της αυτοκίνητο. Το μοντέλο είχε τυλιχτεί με αυτοκόλλητο που φέρει το λογότυπο της εταιρείας σοκολατοειδών του Mr. Beast, κάτι που προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια ανάμεσα στους σχεδόν 70 εκατ. θεατές που παρακολούθησαν το video στο TikTok.

Ο 24χρονος Jimmy Donaldson, το αληθινό όνομα του Mr. Beast, βρίσκεται καθ' οδόν για να γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος YouTuber, έχοντας 140 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Πολλοί θεώρησαν την πράξη του κεκαλυμμένη διαφημιστική καμπάνια, με τον ίδιο να κάνει «παράπονα» μέσω Twitter ότι δεν αξίζει τις κακές κριτικές, κι ότι θα έπρεπε ο κόσμος να τον επικροτεί.

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Όταν ο φιλάνθρωπος παραπονιέται ότι η φιλανθρωπία του δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε, θα πρέπει να σκεφτόμαστε, ποιο ήταν το κίνητρο πίσω από τη φιλανθρωπία».

Το σίγουρο είναι ότι η Amy έχει πλέον αυτοκίνητο και δε θα χρειάζεται να αργεί στη δουλειά της, κάτι που γινόταν συχνά, λόγω κυκλοφορικής συμφόρησης και καθυστερήσεων των ΜΜΜ, όπως αποκάλυψε η ίδια στο TikTok του Mr. Beast.

Δείτε το video...