ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΤΟΥ CAR AND DRIVER ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. 

  • KEIMENO: ARTICLE AUTHORS
  • 26/5/2022

Το Car and Driver υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα δυνατό τεύχος γεμάτο αναλύσεις, δοκιμές και όπως πάντα με την εγκυρότητα του μεγαλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο.

Toyota Χ Factor. Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας που θα πρωταγωνιστήσουν. Το bZ4X AWD 218PS, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ευρείας παραγωγής της ιαπωνικής φίρμας που δείχνει το μέλλον και το Aygo X, το δημοφιλές urban αυτοκίνητο που αναβαθμίστηκε σε ποιότητα και χαρακτήρα. Μαζί, Mega Test City Cars. Δοκιμάζουμε όλα τα αυτοκίνητα πόλης της ελληνικής αγοράς

Ακόμη, οδηγούμε το νέο Nissan Z, την αναγέννηση ενός θρύλου της σπορ οδήγησης και μαζί… «Save the Manuals»: Τα αυτοκίνητα που αξίζουν να τα οδηγείς με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων!

Επίσης δοκιμάζουμε το Skoda Fabia 1.0 TSI 110PS, το νέο supermini που έρχεται πάνοπλο με τεχνολογίες και φινέτσα, τη BMW 2 Active Tourer, μια πειστική απάντηση των πολυμορφικών απέναντι στη μόδα των SUV και την Porsche Taycan 4 Cross Turismo, το ηλεκτρικό supercar που αψηφά τους νόμους του… design.