Ανανέωσε ως το 2025 με τη McLaren ο Lando Norris


Ο Lando Norris υπέγραψε 4ετή επέκταση συμφωνίας με τη McLaren, δεσμεύοντας εαυτόν ως και το 2025.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 9/2/2022

Μόλις εννέα μήνες μετά την διετή επέκταση συμβολαίου που υπέγραψε με την McLaren, ο Lando Norris προχώρησε σε 4ετή επέκταση της συνεργασίας του με την βρετανική ομάδα.

Είναι ο τρίτος κατά σειρά νεαρός οδηγός οδηγός στο τωρινό grid της Formula 1 που προχωρά σε τέτοια συμφωνία με την ομάδα του, μετά τους Max Verstappen και Charles Leclerc, που έχουν συμβόλαια με τις Red Bull και Ferrari ως το 2024.

Αν και υπήρχαν... σειρήνες από τις RB και Mercedes, o Norris επέλεξε να παραμείνει στο Woking, πιστεύοντας στο πλάνο των Zak Brown και Andreas Seidl.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Οι ομάδες αφορούν τους ανθρώπους και αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και νιώθω σαν στο σπίτι μου στη McLaren. Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού που κάνουμε όλοι μαζί. Η περασμένη σεζόν ήταν ένα ακόμη σπουδαίο βήμα, τόσο στην καριέρα μου όσο και στην απόδοση της ομάδας, και βλέπω και νιώθω όλη τη δουλειά, την επένδυση και τη δέσμευση, με την ομάδα να είναι σε θέση να παλέψει για νίκες και τίτλους στο μέλλον. Όλα αυτά μου δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον, οπότε ήταν μια λογική απόφαση να επεκτείνουμε τη σχέση μας για τα επόμενα χρόνια».