O James Corden μπήκε στην ομάδα της McLaren και τα έκανε άνω κάτω (video)


Δείτε το ξεκαρδιστικό video με τον James Corden να συμμετέχει σε pit stop της MCL36 και να "αναλύει" στους πιλότους την πίστα στο Miami.

  • 24/5/2022

Η παρουσία του James Corden στο Grand Prix του Miami ήταν γνωστή μιας και ο διάσημος παρουσιαστής εμφανίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις να κάνει βόλτες ντυμένος στα χρώματα της McLaren.

Προφανώς η παρουσία του δεν ήταν τυχαία, αφού η εκπομπή του «The Late Late Show with James Corden» είχε έρθει σε συμφωνία με την βρετανική ομάδα, ώστε να καλύψει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο το μεγάλο γεγονός. Το video από την «περιπέτεια» του Corden ανέβηκε στο YouTube και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι πλάκες που σκάρωσε.

Το σενάριο ξεκινάει με τον Corden να ζητάει από το «αφεντικό» Zak Brown να μπει στην ομάδα και να βάλει και ένα... χεράκι ώστε το εξελιχθεί επιτυχημένα το τριήμερο.

Αρχικά ζητάει από τους Lando Norris και Daniel Ricciardo να ντυθούν "κατάλληλα" ενώ μετά ανέλαβε την ομάδα των μηχανικών και τους έδειξε κάποιες… δύσκολες ασκήσεις γυμναστικής για να κάνουν ζέσταμα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να συμμετέχει σε ένα δοκιμαστικό pit stop αλλά χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες για να βγάλει επιτυχημένα τον τροχό της MCL36 και ύστερα συνόδευσε τους οδηγούς στις δηλώσεις που έκαναν στα media, προσφέροντας άφθονο γέλιο με τις παρεμβάσεις του.

Το συγκεκριμένο video είναι ενδεχομένως το μοναδικό θετικό στοιχείο που μπορεί να θυμάται η McLaren απ’ τον αμερικανικό αγώνα, στον οποίο ο Lando Norris δεν τερμάτισε ποτέ και ο Daniel Ricciardo κατέλαβε την 11η θέση.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ The Late Late Show with James Corden