Ο Jos Verstappen ζητά την απόλυση του Christian Horner


Ο πατέρας του 3 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή πιστεύει ότι η ομάδα θα «διαλυθεί» αν ο Horner διατηρήσει τη θέση του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Getty Images - Red Bull Content Pool
  • 3/3/2024

Ο Christian Horner, εδώ κι αρκετές μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, χάρη στη διαρροή μιας σειράς από μηνύματα και φωτογραφίες που φέρεται να έστειλε, μόλις 24 ώρες μετά τη θετική για τον ίδιο έκβαση του ζητήματος με την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του τον περασμένο μήνα.

Παρόλο που η έρευνα της ομάδας, σε συνεργασία με τον εξωτερικό δικηγόρο που είχε προσλάβει ειδικά για το θέμα, απάλλαξε τον Horner από τις κατηγορίες για κακοποιητική συμπεριφορά, δεν έμειναν όλοι οι κοντινοί στην ομάδα άνθρωποι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Το δικό του «λιθαράκι» επ' αυτού ήρθε να προσθέσει ο Jos Verstappen, πατέρας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Max Verstappen. ο οποίος δήλωσε, μιλώντας στην Daily Mail, ότι υπάρχει ένταση στην ομάδα, όσο εκείνος παραμένει στη θέση του.

«Η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν. Παριστάνει το θύμα, όταν αυτός είναι εκείνος που προκαλεί τα προβλήματα,» είπε ο Ολλανδός.

Όσο για τις εικασίες ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από την «επίθεση» προς το πρόσωπο του Βρετανού team principal και την πιθανή κατασκευή στοιχείων εναντίον του, εκείνος τόνισε ότι δε θα είχε νόημα να κάνει κάτι τέτοιο. «Γιατί να το κάνω αυτό, όταν ο Max τα πηγαίνει τόσο καλά εκεί;»

Από την πλευρά του, ο Max Verstappen, όταν ρωτήθηκε σχετικά, περιέγραψε τον Horner ως ένα εκπληκτικό αφεντικό κι ηγέτη της Red Bull, λέγοντας επίσης ότι ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα κατά τη διάρκεια του GP Μπαχρέιν, παρά την περίσπαση των προηγούμενων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Formula 1 – Μπαχρέιν: Ευτυχισμένο το… 2025!

Leclerc: «Τερματίσαμε, όμως είμαι πολύ απογοητευμένος»

F1: Οι βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών μετά το Grand Prix Μπαχρέιν