Το τερμάτισε: Στέλεχος της Red Bull θέλει οι πιλότοι της ομάδας του να κολλήσουν Κορωνοϊό!


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗ FORMULA 1 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο DR. HELMUT MARKO ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ... ΜΑΚΡΙΑ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 30/3/2020

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο σύμβουλος για θέματα πιλότων της Red Bull εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν προτιμότερο να μολυνθούν οι πιλότοι της αυστριακής ομάδας αλλά και της AlphaTauri με τον COVID-19, προκειμένου να αποκτήσουν αντισώματα και να μην κινδυνεύσουν να νοσήσουν στο μέλλον!

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις οδηγούς στις δύο ομάδες και περίπου 8-10 νέους πιλότους στην Ακαδημία. Η ιδέα μου είναι να οργανώσουμε ένα camp, στο οποίο θα βρεθούν όλοι οι προαναφερθέντες, προκειμένου να γυμνάζονται μαζί και να παραμένουν σε ετοιμότητα ενόψει την έναρξης του Πρωταθλήματος. Μέσα σε αυτό το camp θα μπορούσαν να μολυνθούν με τον κορωνοϊό» είπε σε συνέντευξή του στην αυστριακή τηλεόραση ο Marko.

Και προσέθεσε: «Όλοι τους είναι νέοι άνθρωποι, υγιέστατοι και πιστεύω ότι εάν προσβληθούν τώρα από τον ιό, θα οπλίσουν τους οργανισμούς τους ενόψει του νέου Πρωταθλήματος, όποτε αυτό ξεκινήσει».

Ο 76άχρονος Αυστριακός παραδέχθηκε πως «σε πρώτη φάση η ιδέα μου απορρίφθηκε. Υπήρξαν περιπτώσεις οδηγών που δεν τους άρεσε καθόλου η πρότασή μου, όπως ο Max Verstappen, ο οποίος πανικοβλήθηκε στην ιδέα ότι μπορεί να νοσήσει από τον κορωνοϊό».

Πάντως άφησε να εννοηθεί ότι θα ξαναπροτείνει στο προσεχές διάστημα τη δημιουργία αυτού του camp< καθώς θεωρεί πως θα είναι η «απάντηση» στην πανδημία από πλευράς Red Bull.

Διαβάστε επίσης

Ποιός εν ενεργεία πιλότος της F1 θέλει να γίνει μηχανικός στη Ferrari;

Δέκα μονοθέσια της Formula 1 που τράβηξαν τα βλέμματα

FORMULA 1: Δέκα βιβλία για να σας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες της καραντίνας