Έπεσαν «ψιλές» μεταξύ ομάδων σε αγώνα NASCAR – Ζημιές και σε αυτοκίνητα (video)


Δείτε το video με τα μέλη των δύο ομάδων του NASCAR να πιάνονται στα χέρια κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων.

  • ΦΩΤΟ: NASCAR Roots - X
  • 25/9/2023

Τουλάχιστον 10 άτομα ενεπλάκησαν στον καυγά που ξέσπασε την Κυριακή στην ιστορική πίστα Martinsville Speedway, κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων για τον αγώνα ValleyStar Credit Union 300 του NASCAR.

Το σχετικό video δείχνει τα μέλη δύο ομάδων να ανταλλάζουν μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα ανάμεσα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ένα από αυτά να... πληρώνει τη νύφη της σύρραξης.

Ένας άντρας έπεσε με φόρα πάνω στο μωβ όχημα με τον αριθμό 42, με αποτέλεσμα το δεξί μπροστινό φτερό κι ο προφυλακτήρας να σπάσουν. Ένας άλλος άντρας είχε πέσει στο έδαφος μετά από σπρώξιμο.

Ο καυγάς ξεκίνησε μετά τα προκριματικά του δεύτερου αγώνα της Κυριακής, ο οποίος ήταν κανονικά προγραμματισμένος για το Σάββατο, όμως πήρε αυτή τη μικρή αναβολή εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο τυφώνας Ophelia έπληξε τη Β. Καρολίνα, η οποία συνορεύει με την πολιτεία της Virginia που βρίσκεται η πίστα, προκαλώντας αρχικά ανησυχία και στη συνέχεια την καθυστέρηση του αγώνα.

Λέγεται ότι η αφορμή για τον «χαμό» που προκλήθηκε ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν μεταξύ δύο οδηγών, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από τη διοργάνωση ή κάποια εκ των ομάδων.

Δείτε το video: