Νέος χορηγός για την Chevrolet στο WTCC


Mία από τις μεγαλύτερες οικονομικές εταιρίες υποστήριξης στον κόσμο αλλά και ένα βασικό στήριγμα της General Motors, η GMAC (General Motors Acceptance Corporation) θα είναι από τη νέα αγωνιστική χρονιά, ένας εκ των βασικών χορηγών της ομάδας της Chevrolet στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τουρισμού ή κατά τον κόσμο γνωστό WTCC.
  • 20/1/2006
Mία από τις μεγαλύτερες οικονομικές εταιρίες υποστήριξης στον κόσμο αλλά και ένα βασικό στήριγμα της General Motors, η GMAC (General Motors Acceptance Corporation) θα είναι από τη νέα αγωνιστική χρονιά, ένας εκ των βασικών χορηγών της ομάδας της Chevrolet στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τουρισμού ή κατά τον κόσμο γνωστό WTCC. Aξίζει να σημειωθεί ότι η GMAC είναι σπόνσορας και σε άλλους θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως NASCAR Nextel Cup, ALMS, BTCC, DTM, HPDC Supercar, Le Mans 24 Hours αλλά και σε πολλές παρόμοιες διοργανώσεις στο Μεξικό και την Χιλή.
«Είναι πολύ σπουδαίο για την GMAC που ενεπλάκη με μία από τις πιο εντυπωσιακές μορφές αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μαζί με την «αδελφή» εταιρεία της Chevrolet", είπε Κάρλος Ριμπέϊρο αντιπρόεδρος της GMAC Ευρώπης.
Η GMAC έχει δραστηριότητες σε 40 χώρες του κόσμου από το 1919 και έχει επενδύσει περισσότερα 1.3 εκ δολάρια για να βοηθήσει οικονομικά στην παραγωγή 150 εκατομμυρίων οχημάτων σ’ όλο τον κόσμο.

Bασίλης Χειλάκης