Ford Kuga: Το κορυφαίο PHEV SUV δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα 335€ και μηδενικό εταιρικό φόρο!


Το πρώτο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 56 km, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου από 1,4 l/100 km και μπορεί να γίνει δικό σας εύκολα, μέσω των προνομίων του προγράμματος Ford Lease.

  • 29/9/2023

Το Ford Kuga δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο SUV που συνεχίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών, όχι μόνο στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στην ελληνική αγορά, προτάσσοντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες εκδόσεων, σε συνδυασμό με μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πιο ώριμο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, στη νέα του γενιά, το δημοφιλές Ford Kuga είναι μια εξαιρετική επιλογή σε όποιον αναζητά ένα ασφαλές, άνετο και με μια γκάμα σύγχρονων κινητήρων, SUV. Μεγάλο σε διαστάσεις, άνετο και ευχάριστο οδηγικά, συνδυάζει ιδανικά την πρακτικότητα με τα δυναμικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της εταιρίας με το «μπλε οβάλ».

Η Ford Motor Ελλάς επιθυμώντας να κάνει πιο εύκολη την απόκτησή του για το ελληνικό κοινό, το εντάσσει στο πρόγραμμα Ford Plus και προσφέρει μοναδικά προνόμια απόκτησης. Πιο συγκεκριμένα το Ford Kuga στην έκδοση ST-Line EcoΒoost 150PS M6, με το πρόγραμμα Ford Plus αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους πολύτεκνους, με τιμή από από 28.271€ (με απαλλαγή Τ.Τ. και όφελος Ford Plus), η οποία ισχύει μέχρι τις 30/9/2023.

Τα προνόμια όμως του προγράμματος Ford Plus δεν σταματούν εδώ αφού το δημοφιλές μοντέλο με τον πολυβραβευμένο Ecoboost κινητήρα προσφέρει επιπλέον:

  • Επιτόκιο 2,99%
  • Προκαταβολή από 6.802€
  • Όφελος 2.141€
  • 8 χρόνια εγγύηση
  • 3 χρόνια σέρβις (για την PHEV έκδοση)

Και σε PHEV έκδοση με μόλις 335 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα

Η Ford Motor Ελλάς φροντίζει μέσω του προγράμματος Ford Lease και για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εντάξουν στον στόλο τους τo Ford Kuga ST-Line X, στην PHEV έκδοση, που αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 ίππους.

Το πρώτο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη για το 2021 και το 2022, προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 56 km (WLTP), χαμηλή κατανάλωση από 1,4 l/100 km (WLTP) και εκπομπές CO2 από 32 g/km (WLTP). Με αυτόν τον τρόπο το υβριδικό Kuga συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων ενώ μπορεί να γίνει δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα από 335 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο!

Ανακαλύψτε το νέο Ford Kuga πατώντας εδώ