Ford Kuga: Τώρα με όφελος 2.141 ευρώ και 8 χρόνια εγγύηση


Σημαντικό πακέτο προσφορών ισχύει για την αγορά του νέου Ford Kuga, ενώ για την Plug-In έκδοση επιπλέον δωρεάν 3 χρόνια συντήρησης.

  • 12/7/2023

Με ένα δυναμικό σε σχεδίαση αμάξωμα, όμορφο παρουσιαστικό, πληρέστατη παλέτα σύγχρονων κινητήρων και πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, το Kuga είναι ικανό να καλύψει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Πιο ώριμο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, στη νέα του γενιά το δημοφιλές Ford Kuga είναι μια εξαιρετική επιλογή σε όποιον αναζητά ένα ασφαλές, άνετο και με μια γκάμα σύγχρονων κινητήρων SUV. Μεγάλο σε διαστάσεις, άνετο και ευχάριστο οδηγικά, συνδυάζει ιδανικά την πρακτικότητα με τα δυναμικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της εταιρίας με το μπλε οβάλ.

Παράλληλα, κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την ψηφιακή εποχή και ένα ακόμα μεγαλύτερο προς την ηλεκτροκίνηση. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα μοντέλο που οδηγεί τις εξελίξεις στην κατηγορία του.

Το νέο Kuga τροφοδοτείται με τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.5 Ecoboost απόδοσης 150 PS, οποίος συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς. Μάλιστα, σε συνθήκες χαμηλού φορτίου μπορεί αυτόματα να απενεργοποιήσει έναν από τους κυλίνδρους, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση. Επίσης το Kuga είναι διαθέσιμο και σε Plug-in Hybrid έκδοση για περισσότερη οικονομία, ένα τεχνολογικά άψογο αυτοκίνητο που σημειώνεται πώς κατέκτησε την πρώτη θέση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις σε αυτή την κατηγορία οχημάτων.

Πλέον το Kuga προσφέρεται με ένα ανταγωνιστικό πακέτο για τους υποψηφίους αγοραστές μέσω του FordPlus, που προβλέπει τα εξής:

  • Eπιτόκιο 2,99%
  • Προκαταβολή από 6.802€
  • 8 χρόνια εγγύηση
  • Όφελος 2.141€
  • 3 χρόνια συντήρηση για το Κuga Plug-in Hybrid

Οικονομία και επιδόσεις

Σε ότι αφορά το Kuga Plug-in Hybrid να τονίσουμε πώς είναι ένα SUV με premium χαρακτήρα που συνδυάζει ιδανικά την αυτονομία και ελευθερία κίνησης που παραδοσιακά προσφέρει ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης με την απόδοση, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την αθόρυβη λειτουργία ενός ηλεκτροκινητήρα.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης του νέου Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 ίππους. Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 72 km NEDC (56 km WLTP), κατανάλωση από 1,2 l/100 km NEDC (από 1,4 l/100 km WLTP) και εκπομπές CO2 από 26 g/km NEDC (από 32 g/km WLTP).

Με αυτόν τον τρόπο το υβριδικό Kuga συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων.