Ford Lease: Αποκτήστε το δημοφιλές Kuga και τη δυναμική Mustang Mach-E πιο εύκολα από ποτέ


H υπηρεσία Ford Lease προσφέρει σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Λειτουργική Μίσθωση Αυτοκινήτου ως την καλύτερη λύση για την ανάπτυξή τους, με τη βοήθεια ενός επιβατικού της Ford.

  • 31/1/2024

Το πρόγραμμα Ford Lease είναι αυτό που συμπληρώνει το πακέτο των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Ford τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους αυτοκίνητο.

Με κύριο χαρακτηριστικό τη βαρύτητα του ονόματος Ford, η υπηρεσία Ford Lease προσφέρει σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Λειτουργική Μίσθωση Αυτοκινήτου ως την καλύτερη λύση για την ανάπτυξή τους με τη βοήθεια ενός επιβατικού της Ford.

Μία από τις πιο δυνατές επιλογές από τη γκάμα της εταιρείας είναι το νέο Ford Kuga PHEV το οποίο για τρίτη σερί χρονιά αναδείχθηκε το κορυφαίο σε πωλήσεις επαναφορτιζόμενο υβριδικό στην ΕυρώπηΗ Ford Motor Ελλάς προσφέρει μέσω τους προγράμματος Ford Lease την έκδοση ST-Line X.

Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 PS.

Το δημοφιλές οικογενειακό SUV προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 56 km (WLTP), χαμηλή κατανάλωση από 1,4 l/100 km (WLTP) και εκπομπές CO2 από 32 g/km (WLTP). Με αυτόν τον τρόπο το υβριδικό Kuga συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων ενώ μπορεί να γίνει δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα από 349 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή της Ford Mustang Mach-E, η οποία με το λανσάρισμά της απέδειξε πως ένα ηλεκτρικό SUV μπορεί να έχει αστείρευτη δύναμη και να είναι οδηγικά ευχάριστο. Εξωτερικά, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, διαθέτοντας πολλά από τα γνωστά στοιχεία μιας κλασικής Mustang, όπως το μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος, οι προβολείς και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό της Mustang Mach-E από την άλλη, είναι ένα μίγμα μινιμαλιστικής σχεδίασης και λειτουργικότητας.

Παράλληλα, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Ford κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όχημα το οποίο, εκτός του ότι ενσαρκώνει το πνεύμα της Mustang, μεγιστοποιεί ταυτόχρονα το χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, με την υποστήριξη της νέας, πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας της Ford που επιτρέπει την εγκατάσταση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο.

Στο πρόγραμμα Ford Lease προσφέρεται η έκδοση Style RWD η οποία τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με 269 PS, που είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh, όπου η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει έως 470 km. Το μηνιαίο μίσθωμα σε αυτή την περίπτωση είναι 359 € (πλέον ΦΠΑ).

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease θα βρείτε ΕΔΩ.