Ford Lease: Τα κορυφαία SUV της Fοrd διαθέσιμα με μηνιαίο μίσθωμα 349 ευρώ


Το καινοτόμο πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease είναι αυτό που συμπληρώνει το πακέτο των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Ford, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους αυτοκίνητο.

  • 31/3/2024

Όλο και πιο δημοφιλείς γίνονται τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων, ειδικά για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη από ελκυστικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Η Ford Motor Ελλάς προσφέρει το πιο πλήρες από αυτά. Αναφερόμαστε στο Ford Lease που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν τα κορυφαία μοντέλα της Ford, απολαμβάνοντας μια σειρά από επιπλέον πλεονεκτήματα. 

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης είναι ότι σε πρώτη φάση, όλη η διαδικασία της μίσθωσης του αυτοκινήτου αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εύκολη καθώς διεκπεραιώνεται από τους Επίσημους Εμπόρους Ford, ενώ η παρουσίαση του οχήματος γίνεται από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τα πάντα για αυτό: τους Σύμβουλους Πωλήσεων Ford.

Επιπρόσθετα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης οι πελάτες απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford. 

Εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Ford Lease το οποίο προσφέρει παράλληλα και σημαντικά φορολογικά οφέλη σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, είναι διαθέσιμο για όλα τα επαγγελματικά οχήματα Ford και μπορείτε να δείτε αναλυτικά πληροφορίες για τη γκάμα πατώντας ΕΔΩ.

Πάμε όμως να δούμε τα προνόμια που προσφέφει το Ford Lease για δύο κορυφαία SUV στη γκάμα του μπλε οβάλ. Αρχικά έχουμε το νέο Ford Kuga PHEV το οποίο για τρίτη σερί χρονιά αναδείχθηκε το κορυφαίο σε πωλήσεις επαναφορτιζόμενο υβριδικό στην Ευρώπη. 

Η Ford Motor Ελλάς προσφέρει μέσω τους προγράμματος Ford Lease την έκδοση ST-Line X. Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση να ανέρχεται στους 225 PS.

Το δημοφιλές οικογενειακό SUV προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 56 km (WLTP), χαμηλή κατανάλωση από 1,4 l/100 km (WLTP) και εκπομπές CO2 από 32 g/km (WLTP). Με αυτόν τον τρόπο το υβριδικό Kuga συνδυάζει επιδόσεις, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων ενώ μπορεί να γίνει δικό σας με μηνιαίο μίσθωμα από 349 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Η προκαταβολή είναι στα 9.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ενώ η διάρκεια του προγράμματος είναι 48 μήνες ή 20.000 km ανά έτος. 

Από την άλλη έχουμε την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E. Εξωτερικά, είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, διαθέτοντας πολλά από τα γνωστά στοιχεία μιας κλασικής Mustang, όπως το μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος, οι προβολείς και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα. Το εσωτερικό της Mustang Mach-E από την άλλη, είναι ένα μίγμα μινιμαλιστικής σχεδίασης και λειτουργικότητας.

Παράλληλα, οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Ford κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όχημα το οποίο, εκτός του ότι ενσαρκώνει το πνεύμα της Mustang, μεγιστοποιεί ταυτόχρονα το χώρο για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, με την υποστήριξη της νέας, πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας της Ford που επιτρέπει την εγκατάσταση της μπαταρίας κάτω από το δάπεδο.

Στο πρόγραμμα Ford Lease προσφέρεται η έκδοση Style RWD η οποία τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με 269 PS, που είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια συμπαγή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh, όπου η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει έως 470 km. Το μηνιαίο μίσθωμα σε αυτή την περίπτωση είναι 349 € (πλέον ΦΠΑ), η προκαταβολή 10.000 ευρώ ενώ και σε αυτή την περίπτωση η διάρκεια του προγράμματος είναι 48 μήνες ή 20.000 km ανά έτος.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease θα βρείτε ΕΔΩ.