Ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις οι Καρέλλης-Μαχαίρας με Citroen C3 Rally2


Το Ελληνικό πλήρωμα της Citroen Karellis, Καρέλλης – Μαχαίρας, έφτασε στον τερματισμό έχοντας σημειώσει πολύ καλούς χρόνους στις απαιτητικές ειδικές του φετινού Rally Acropolis και πάνω από όλα κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη των θεατών για το θέαμα που προσέφεραν.

  • 13/9/2022

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε:

“Άνθρωποι και μηχανές για τέσσερις ημέρες ήρθαν στα όρια τους. Όσο για εμάς, αποδείξαμε πως είμαστε μαχητές και δεν τα παρατάμε πότε!!  

Φτάσαμε πολύ κοντά στο ακατόρθωτο, να είμαστε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις  στα Ελληνικά πληρώματα και γράψαμε πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους σε όλες σχεδόν τις ειδικές, κερδίζοντας το χειροκρότημα και μείναμε θεωρώ, από τα μηνύματα που λαμβάνω χαραγμένοι στην μνήμη των θεατών!!

Μέσα στο παιχνίδι βέβαια και οι ατυχίες για πολλά πληρώματα μέσα σε αυτά και εμείς.

Κρατάμε τα θετικά αξιοποιούμε την προβολή και την αγάπη που εισπράξαμε και συνεχίζουμε δυναμικά!!”

To πλήρωμα είχε μια σειρά από ατυχίες που κατέληξαν στη μερική ανατροπή του αγωνιστικού CitroenC3 Rally2 που οδηγούσαν, στην ειδική του Ταρζάν 1, το Σάββατο, γεγονός που τους ανάγκασε να γυρίσουν νωρίτερα στο service park και να πάρουν ποινή 40’.

Παρόλα αυτά, συνέχισαν δυναμικά την Κυριακή και ολοκλήρωσαν τον αγώνα φτάνοντας μέχρι την 24η θέση της κατάταξης WRC2, λόγω των εξαιρετικών χρόνων που είχαν σημειώσει στις προηγούμενες ειδικές, δίνοντας το καλύτερο μήνυμα στους πολυπληθείς οπαδούς τους, ότι αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή και το «να μην τα παρατάς» όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες.