H ΦΙΛΠΜΑ διοργανώνει τα 20α γενέθλια του FERRARI Owner’s Club «Passione Rossa»


Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της, η ΦΙΛΜΠΑ ανέλαβε να διοργανώσει στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, στην Πάτρα, τα 20α γενέθλια του FERRARI Owner’s Club «Passione Rossa».

  • 15/11/2018

 

 Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με έτος ίδρυσης το 1997 είναι ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στο πλαίσιο δράσης της, διοργανώνει αγώνες Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας και πάσης μορφής Εκδηλώσεις (Εκθέσεις, Φιλανθρωπικά Events, Track Days κτλ).
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της, η ΦΙΛΜΠΑ ανέλαβε να διοργανώσει στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, στην Πάτρα, τα 20α γενέθλια του FERRARI Owner’s Club «Passione Rossa», που είναι το πιο δημοφιλές club της Ιταλίας (περισσότεροι από 72.800 followers μόνο στο Facebook). Η επιλογή της πόλης μας, από το Club αποτελεί τιμή, για εμάς και σύσσωμο τον Πατραϊκό λαό. 
Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε επόμενο Δελτίο Τύπου. 
Ιδιαίτερη τιμή για την ΦΙΛΜΠΑ αποτελεί το γεγονός ότι μας επέλεξε ο Εκπρόσωπος του FERRARI Owner’s Club «Passione Rossa» Paolo Melissano – Media World Advertising, που μας εμπιστεύτηκε την φιλοξενία των ιδιαίτερων αυτών αυτοκινήτων (περίπου 40) αλλά και το υψηλού επιπέδου πληρωμάτων τους.