Ανακαίνισαν το σπίτι τους και βρήκαν τυχαία ένα παλιό Ford Transit!


Μία οικογένεια Γερμανών βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όταν αποφάσισε να γκρεμίσει τους τοίχους στην εξοχική κατοικία της.

  • 14/5/2022

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία έγινε viral τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των χρηστών του Reddit. Πιο συγκεκριμένα ο λογαριασμός ShroomzTV δημοσίευσε φωτογραφίες από μία εξοχική κατοικία στη νότια Γερμανία όπου οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες που την έχουν στην κατοχή τους, να προχωρήσουν σε μια ριζική ανακαίνιση.

Όπως εξηγεί ο χρήστης ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας, όταν αγοράστηκε το σπίτι ήταν ήδη αρκετά παλιό και ο η κουζίνα βρισκόταν σε ξεχωριστό χώρο από το κύριο οικοδόμημα. Μέσα στην κουζίνα υπήρχε και ένας πιο χαμηλός χώρος όπου φιλοξενούσε ένα μικρό WC και μία εξίσου μικρή αποθήκη τροφίμων.

Το χαμηλό ύψος σε αυτό τον χώρο αποτελούσε για χρόνια άλυτο μυστήριο για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι όταν αποφάσισαν να ανακαινίσουν το σπίτι και να γκρεμίσουν αρκετούς τοίχους ανακάλυψαν πως το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν το εσωτερικό ενός παλιού Ford Transit!

Πάντως όλα αυτά τα χρόνια που τον χρησιμοποιούσαν δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα αφού όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν αρκετά μικρό ανάστημα.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στην μεταπολεμική Γερμανία, με τις απόψεις να διίστανται σχετικά με το μοντέλο, αφού κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα Ford Taunus Transit ενώ κάποιοι άλλοι ένα Ford FK 1000.

Όπως και να έχει η οικογένεια αποφάσισε να το αποχωριστεί αν και πολλοί χρήστες του Reddit ανέφεραν ότι θα έπρεπε να το διατηρήσουν στην κατοχή τους είτε για συναισθηματικούς είτε για συλλεκτικούς λόγους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί αυτή η ιστορία να είναι αρκετά περίεργη, ωστόσο η πραγματικότητα δείχνει ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι μετατρέπουν τα vans τους σε «σπίτια» λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνουν.

Η Αμερική εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις σε αυτόν τον τομέα με τα στοιχεία να δείχνουν ότι το 2019 περισσότερα από 140.000 vans, τροχόσπιτα και βάρκες είχαν μετατραπεί σε κύριες «κατοικίες».

Πηγή: reddit.com