Από 46.900 ευρώ η ηλεκτροκίνητη Ford Mustang Mach E στη Γερμανία


ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ FORD MUSTANG MACH E ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ 46.900 ΕΥΡΩ.

  • 26/6/2020

Η ημέρα που η ηλεκτροκίνητη Ford Mustang Mach E θα βρεθεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους δεν είναι πολύ μακριά. Η διάθεση του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου τετράτροχου στη σύγχρονη ιστορία της Ford ξεκίνησε στη γηραιά ήπειρο και ειδικότερα στην αγορά της Γερμανίας όπου και διατίθεται έναντι 46.900 ευρώ.

Η συγκεκριμένη τιμή αφορά στην πισωκίνητη έκδοση των 210 ίππων, η οποία θα διαθέτει αυτονομία 450 χιλιομέτρων χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 75,7 kWh.

Αντιστοίχως, η τετρακίνητη έκδοση του ηλεκτροκίνητου SUV της Ford προσφέρεται στη γερμανική αγορά έναντι 54.000 ευρώ, αποδίδοντας 258 ίππους και 581 Nm ροπής, με την αυτονομία να περιορίζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση στα 420 χιλιόμετρα.

Η Ford Mustang Mach E διαθέτει και εκδόσεις εκτεταμένης αυτονομίας, οι οποίες εξοπλίζονται με μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 98,8 kWh, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η First Edition του αυτοκινήτου έχει ήδη εξαντληθεί παρά το γεγονός ότι αποτελεί την ακριβότερη επιλογή στη νεοσύστατη γκάμα του.