Αποκάλυψη για τα νέα Seat Ibiza και Arona


Σχεδιαστικές και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις φέρουν οι ανανεωμένες εκδόσεις των Seat Ibiza και Arona, επαναφέροντας την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των supermini.

  • 15/4/2021

To νέο πρόσωπο των Ibiza και Arona αποκάλυψε η Seat, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τα κεκτημένα στην κατηγορία των supermini.

Με περισσότερες από 6 εκατομμύρια πωλήσεις, το Ibiza αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης της ευρωπαϊκής αγοράς και ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» της Seat.

H επικαιροποίηση των προδιαγραφών του περιλαμβάνει το φρεσκάρισμα της εικόνας του, με στοιχεία όπως τα ενσωματωμένα στους προβολείς φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, τις ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου και το νέο λογότυπο του μοντέλου που φιλοξενεί η πέμπτη πόρτα.

Στο εσωτερικό, τον πρώτο λόγο έχει η νέα, κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής καθώς και το ποιοτικότερο αφρώδες υλικό που καλύπτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια του ταμπλό.

Ειδικότερα, τα ανανεωμένα Seat Ibiza και Arona εφοδιάζονται πλέον με ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγέθους 10,25 ιντσών, ενώ η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ξεκινά από τις 8,2 ίντσες και μπορεί να φτάσεις στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις τις 9,2 ίντσες.

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της αντιληπτής ποιότητας συμβάλουν οι νέες υφασμάτινες επενδύσεις και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο ανανεωμένο Seat Arona, το οποίο ξεχωρίζει χάρη στις αλλαγές που παρουσιάζει το ρύγχος του και ειδικότερα η διάταξη των προβολέων ομίχλης.

Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί ουσιαστικές παρεμβάσεις στα μηχανικά μέρη, με τους κινητήρες βενζίνης του 1,0 και του 1,5 λίτρου να έρχονται από τις ήδη

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.