Αποκλειστικές εικόνες: Το νέο Audi A3 στους δρόμους της Ανδαλουσίας


Ο φακός του Car And Driver Greece εντόπισε το πρωτότυπο Audi A3 κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί στους δρόμους της Ισπανίας.

  • 1/2/2020

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του νέο Audi A3, οι εμφανίσεις του οποίου έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του φωτογραφικού φακού του Car And Driver Greece να απαθανατίσει το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου.

Το υπό εξέλιξη Audi A3 εντοπίστηκε στους δρόμους της Ανδαλουσίας την ίδια στιγμή που η ισχυρότερη έκδοση S3 δοκιμάζεται βορειότερα, κοντά στις εγκαταστάσεις της γερμανικής φίρμας.

Κρίνοντας από τις εικόνες του αυτοκινήτου, η τραπεζοειδής κεντρική εισαγωγή αέρα διατηρεί τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος, επισκιάζοντας  τους μικρότερους σε διαστάσεις προβολείς τεχνολογίας LED.

Πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του νέου Audi Α3 πρόκειται να τοποθετηθούν τα κινητήρια σύνολα που πρόβαρε για πρώτη φορά η όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf.

Η έμφαση θα δοθεί στα mild hybrid και plug-in υβριδικά σύνολα, τα οποία θα έχουν αφετηρία τους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,5 και 1,4 λίτρων.

Αντιθέτως, πολύ δύσκολα θα δούμε στην γκάμα του νέου Audi A3 τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, την ίδια στιγμή που για τις κορυφαίες εκδόσεις του (βλέπε S3) θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσία του δίλιτρου TSI όπως άλλωστε και του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG.