Αποκτήστε το ανανεωμένο Dacia Duster με 6 ευρώ την ημέρα! (Video)


Πως θα σας φαινόταν αν αντί για ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα, προσφέρατε το ίδιο αντίτιμο για να κάνετε δικό σας το ανανεωμένο SUV που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην ελληνική αγορά; 

  • 20/12/2021

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη νέα προωθητική καμπάνια της Dacia  στην Ελλάδα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν δική τους την ανανεωμένη έκδοση του Dacia Duster, μόλις με 6 ευρώ την ημέρα. Πριν προχωρήσουμε όμως στην ανάλυση της προσφοράς ας δούμε αναλυτικά τις τροποποιήσεις που υπέστη το ανανεωμένο μοντέλο.

Η Dacia  διάλεξε να προχωρήσει στη διαδικασία ανανέωσης, με διακριτικότητα και ουσία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Όσον αφορά το εξωτερικό οι πιο σημαντικές αλλαγές αφορούν τη μπροστινή μάσκα (με την προσθήκη περισσότερου χρωμίου, τα φωτιστικά σώματα (με το σχήμα Υ που υιοθετήθηκε από το Sandero) και τις ζάντες, οι οποίες έχουν νέα σχεδίαση και προσφέρονται σε 15 ή 16 ίντσες. Εσωτερικά έχουν επιλεχθεί πιο ποιοτικά υλικά και έχει τοποθετηθεί μια νέα οθόνη αφής 8.9 ιντσών η οποία όμως δεν περιλαμβάνεται στις εκδόσεις AMBIANCE για τις οποίες ισχύει η προσφορά των 6 ευρώ την ημέρα.

Αναφορικά με τις εκδόσεις της προσφοράς έχουμε αρχικά το βασικό βενζινοκίνητο 1000άρη των 90 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Από την άλλη έχουμε την επιλογή του LPG με τον κινητήρα 1.0 ECO-G των 100 ίππων και το ίδιο κιβώτιο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση LPG προσφέρεται με μεγαλύτερο ρεζερβουάρ υγραερίου (50 λίτρων μαζί με το αντίστοιχο 50 λίτρων της βενζίνης) φτάνοντας συνολικά τα 1.235 χιλιόμετρα αυτονομίας!

Σύμφωνα με το επίσημο site της Dacia οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Duster μόλις με 6 ευρώ την ημέρα. Αναλυτικά η προσφορά αφορά τις εκδόσεις 1.0 TCe AMBIANCE 90hp 4x2 και 1.0 TCe AMBIANCE 100hp 4x2 LPG, μιας και το σύστημα υγραεριοκίνησης προσφέρεται δωρεάν, με το παραπάνω πλάνο χρηματοδότησης να διαμορφώνεται με τους εξής όρους: με λιανική τιμή 16.640 ευρώ, με 30% προκαταβολή και εξόφληση σε 84 μήνες.

Δείτε το video με την προωθητική καμπάνια της Dacia...