Αττική Οδός: Αυτή η είσοδος κλείνει το βράδυ - Σε 5 σημεία εκτελούνται έργα


Δείτε την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται για τα οχήματα και ενημερωθείτε για τα 5 τμήματα στα οποία εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/4/2024

Για άλλο ένα βράδυ θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, οι οποίες ξεκίνησαν τα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 της Τρίτης 2 Απριλίου 2024 έως τις 06:00 της Τετάρτης 3 Απριλίου 2024, η είσοδος από τον Κόμβο Κάντζας (κόμβος 17), στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό, προς Αεροδρόμιο, από τον Κόμβο Κάντζας (κόμβος 17) και στη συνέχεια να αναστρέψουν, προς Ελευσίνα, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας ή εναλλακτικά στον Κόμβο Παιανίας (κόμβος 18).

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες στα εξής σημεία:

  • Μεταξύ του Κόμβου 17 (Κάντζας) και του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 11 (Λ. Κηφισίας) και του Κόμβου 10 (Λ. Κύμης) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
  • Μεταξύ του Κόμβου 8 (Αθηνών - Λαμίας) και του Κόμβου 9 (Λ. Ηρακλείου) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.
  • Στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.
  • Μεταξύ του Κόμβου Υ2 (Παπάγου) και του Κόμβου Υ4 (Αγίας Παρασκευής) στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Επιπλέον, στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter/X υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάσχα: Πιο γρήγορη η έξοδος των εκδρομέων - Παραδίδεται νέο τμήμα σε Αυτοκινητόδρομο

Γαλάτσι: Τα έργα του Μετρό «στενεύουν» τις Βεΐκου, Αγ. Γλυκερίας και Πρωτοπαπαδάκη για 6 μήνες

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει