Audi TT RS 800 ίππων σπάει τα χρονόμετρα (Video)


Ένα από τα κορυφαία sportscars των ημερών μας, διαθέτει πλέον 800 ίππους και τις επιδόσεις supercar, επιταχύνοντας από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα.

  • 22/10/2020

To Audi TT RS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις έχοντας ήδη αποδείξει τις ικανότητές του στην άσφαλτο και τις εκρηκτικές επιδόσεις που του προσφέρουν ο συνδυασμός των 400 ίππων με το σύστημα τετρακίνησης.

Ο πρωταγωνιστής της δικής μας ιστορίας, ωστόσο, δεν είναι ένα… οποιοδήποτε Audi TT RS αλλά μια βελτιωμένη εκδοχή του γερμανικού sportscar, το οποίο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αποδίδει 800 ίππους.

Κι αν το παραπάνω νούμερο σάς ακούγεται υπερβολικό, τότε υπάρχει και το ανάλογοvideo που έρχεται να αποδείξει με το πλέον πειστικό τρόπο τις… εξωπραγματικές δυνατότητες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Για τους δύσπιστους, λοιπόν, να αναφέρουμε ότι το Audi TT RS των 800 ίππων επιτάχυνε από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,87 δευτερόλεπτα, φτάνοντας με χαρακτηριστική ευκολία τα 268 χλμ./ώρα.

Επιδόσεις που αντιστοιχούν σε ένα supercar πρώτης γραμμής, από ένα αυτοκίνητο που ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή διέθετε την ταχύτητα για να ταπεινώσει πολύ πιο ισχυρές κατασκευές.