Αυριανή πρεμιέρα για το νέο Audi Q4 Sportback E-Tron (video)


Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ SPORTBACK ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ Q4 E-TRON ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AUDI/ YOUTUBE
  • 6/7/2020

Η επέλαση των ηλεκτρικών μοντέλων συνεχίζεται και η Audi αναμένεται από του χρόνου να διευρύνει την γκάμα των ηλεκτρικών της E-Tron με ένα νέο SUV στην έκδοση Sportback. Το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και θα βασίζεται στο πλαίσιο MEB με το σύστημα πρόωσης που υπάρχει στα VW ID.3/ ID.4, Skoda Enyaq και Q4 E-Tron.

Προς το παρόν η Audi δεν έχει αποκαλύψει κανένα επίσημο στοιχείο, αλλά όπως μπορούμε να δούμε σχεδιαστικά το νέο Ε-Tron ακολουθεί την σύγχρονη άποψη της μάρκας που διαφοροποιείται στην μάσκα δίνοντας έμφαση στον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα. Από το πλάι την προσοχή τραβούν οι λεπτοί εξωτερικοί καθρέπτες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν διακόπτες αφής στο τιμόνι και μια στενόμακρη οθόνη αφής στο ταμπλό. Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε ένα σύντομο τρέιλερ για το νέο Audi Q4 Ε-Tron. Στο παρακάτω θα δείτε ένα ακόμη στο οποίο θα μεταδοθεί και σε πραγματικό χρόνο η αυριανή παρουσίαση (αύριο βράδυ στις 20:15).