Αυτή είναι η πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ Volvo - Τώρα με έκπτωση έως 30%!


Τα αυτοκίνητα της Volvo συμπληρώνονται με τον πιο ιδανικό τρόπο από την μεγάλη γκάμα των ειδικά σχεδιασμένων Γνήσιων Αξεσουάρ Volvo που συνοδεύουν τον δραστήριο τρόπο ζωής των οδηγών των μοντέλων της Volvo. Από πρακτικά συστήματα φόρτωσης μέχρι τα ειδικά παιδικά καθίσματα, όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ Volvo είναι τώρα διαθέσιμα και με μία πολύ συμφέρουσα προωθητική ενέργεια.

  • 19/5/2022

Τεχνολογικά προηγμένα, υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά, όλα τα μοντέλα της Volvo προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα δυναμικά χαρακτηριστικά στην οδήγηση και την άνεση. Η απαράμιλλη σουηδική πολυτέλεια και η μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση στο εσωτερικό τους είναι τα στοιχεία που συμπληρώνουν την premium εικόνα όλων των αυτοκινήτων της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πάντα με επίκεντρο την ασφάλεια των επιβατών, η σουηδική φίρμα έχει γίνει συνώνυμο της έννοιας ασφάλεια διαχρονικά. Στον σύγχρονο τρόπο ζωής όμως, και με τον εξωστρεφή και δυναμικό χαρακτήρα που έχει κάθε μοντέλο Volvo, η εταιρεία προσφέρει μία μεγάλη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα σουηδικά μοντέλα.

Όλα τα Γνήσια Αξεσουάρ Volvo είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στα αυτοκίνητα της μάρκας και στον σύγχρονο και δραστήριο τρόπο ζωής των οδηγών τους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε την προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτή τη στιγμή και αφορά σε έκπτωση ως 30% σε όλη τη γκάμα των Γνήσιων Αξεσουάρ Volvo.

Η πλατιά γκάμα επιλογών περιλαμβάνει από παιδικά καθίσματα και αξεσουάρ, μέχρι τα πιο πρακτικά συστήματα φόρτωσης για τα μοντέλα της σουηδικής μάρκας, όπως μπαγκαζιέρα οροφής σχεδιασμένη από τη Volvo και βάση ποδηλάτων τόσο για την οροφή και τον κοτσαδόρο.

Παιδικά καθίσματα Volvo

Πιστή στην διαχρονική φιλοσοφία της, η Volvo είναι γνωστή για την αφοσίωση της στην ασφάλεια. Είτε πρόκειται για ενήλικους επιβάτες, είτε για μικρά παιδιά όπως εδώ, τα Γνήσια Αξεσουάρ Volvo προσφέρουν μία σειρά από ειδικά παιδικά καθίσματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις ηλικίες των παιδιών.

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά είδη από ειδικά παιδικά καθίσματα που καλύπτουν όλες τις ηλικίες. Από το βρεφικό κάθισμα για νεογέννητο μέχρι 10 μηνών, σχεδιασμένο για βρέφη ηλικίας έως 1 έτους ή βάρους 0 έως 13 κιλών, το οποίο διαθέτει βαθιά θέση, υπερυψωμένα πλαϊνά τοιχώματα και μια νέα πολυτελή επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο. Η μεγάλη λαβή μεταφοράς προσαρμόζεται εύκολα με το ένα χέρι και το προσκέφαλο ρυθμίζεται εύκολα από εμπρός. Το παιδικό κάθισμα ζυγίζει 4.5 kg και μπορεί να δεχθεί βάση ISOFIX.

Το δεύτερο παιδικό κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω υποστηρίζει παιδιά ηλικίας 9 μηνών έως 6 ετών με βάρος από 9 έως 25 kg. Με βελτιωμένο χώρο για τα πόδια, πρόσθετες δυνατότητες κλίσης και κατάκλισης και νέα πολυτελή επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και επίσης πλένεται στο πλυντήριο. Το κάθισμα ζυγίζει 7 kg και είναι εύκολο να τοποθετηθεί, να ρυθμιστεί και να αφαιρεθεί, χάρη στο συμπαγές σχήμα του.

Επιπλέον, η Volvo διαθέτει άλλα δύο ειδικά παιδικά καθίσματα για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών ή βάρους 15 έως 36 kg. Το προσκέφαλο με αφρώδη επένδυση και τα υπερυψωμένα πλαϊνά με προστασία για τους ώμους εξασφαλίζουν ασφαλείς μετακινήσεις, ενώ η νέα πολυτελής επένδυση σε απόχρωση Charcoal, που αποτελείται κατά 80% από μαλλί και πλένεται στο πλυντήριο εγγυάται κορυφαία άνεση.

Πολυτέλεια και πρακτικότητα

Η μπαγκαζιέρα οροφής σχεδιασμένη από τη Volvoγια όλα τα μοντέλα της είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα road trip, απελευθερώνοντας έξτρα πολύτιμο χώρο στο πορτμπαγκάζ και κρατώντας τα πράγματα σας πλήρως προστατευμένα από τη βροχή, τη σκόνη και τη ζέστη και όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Τα μικρά και πολύ πρακτικά διαχωριστικά κατοικίδιων ζώων είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν και να χωράνε στο χώρο αποσκευών του Volvo σας, ενώ συνδυάζουν την προστατευτική μεταλλική κατασκευή με διαχωριστικό στο χώρο αποσκευών για να κρατήσουν τους τετράποδους φίλους μας ασφαλείς και ευχάριστους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Παράλληλα, μία σειρά Γνήσια Αξεσουάρ Volvo είναι τώρα διαθέσιμα για να δώσετε και στο δικό σας Volvo τη φρεσκάδα που εκπέμπει ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο. Τα νέα υφασμάτινα ταπέτα χαρίζουν μία πολυτελή αίσθηση στο εσωτερικό, ενώ για το χώρο αποσκευών, ένα αναδιπλούμενο ταπέτο διπλής όψης, με όμορφο ύφασμα στη μία του πλευρά και ανθεκτικό πλαστικό στην άλλη, συνδυάζει άψογα το στυλ με την πρακτικότητα. Και για το άνοιγμα του χώρου αποσκευών, μπορείτε να προσθέσετε απλώς το μοναδικό κάλυμμα προφυλακτήρα από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Μία πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ διατίθεται και αν έχετε ήδη στην κατοχή σας ένα μοντέλο Volvo και θέλετε να διατηρήσετε την όψη των δερμάτινων επενδύσεων του εσωτερικού. Το πολυτελές δέρμα που επενδύει τα καθίσματα χρειάζεται φροντίδα με το χρόνο και ένα δερμάτινο κάθισμα αυτοκινήτου είναι μια πολυτέλεια που με τα κατάλληλα προϊόντα θα παραμείνει για πολύ καιρό σε εξαιρετική κατάσταση.

Το κιτ φροντίδας δέρματος δημιουργήθηκε ειδικά για το ξεχωριστό δέρμα των αυτοκινήτων της Volvo. Συνοδεύεται από ένα μπουκάλι με καθαριστικό υγρό, η σύνθεση του οποίου αφαιρεί οποιουσδήποτε λεκέδες από την επιφάνεια του δέρματος απαλά και αποτελεσματικά και από μια προστατευτική κρέμα που τρέφει και προφυλάσσει το υλικό. Ένα σφουγγάρι για πλύσιμο και ένα μάλλινο ύφασμα για γυάλισμα συμπληρώνουν το σετ. Διατίθενται επίσης μαντηλάκια δέρματος, ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα της επένδυσης και τη γρήγορη αφαίρεση λεκέδων.

Για την επιπλέον παροχή ενέργειας και την διευκόλυνση των οδηγών τους με όλες τις χρήσιμες λύσεις, τα Γνήσια Αξεσουάρ Volvoπροσφέρουν και πρόσθετο καλώδιο φόρτισης για όλα τα plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Volvo, αλλά και απλά μία στιλάτη τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης για το υπάρχον καλώδιο του αυτοκινήτου σας, κρατώντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας καθαρό και τακτοποιημένο.