BMW 8 Series Convertible LCI: Οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα ανοιχτή 8άρα


Η BMW έχει αρχίσει να δουλεύει το πρόγραμμα εξέλιξης της 8 Series facelift (ή LCI όπως συνηθίζει να προσδιορίζει η BMW τα μοντέλα που ανανεώνονται.) Μέχρι στιγμής είχαμε φωτογραφίες που δείχνουν τόσο την Coupe όσο και τη Gran Coupe σε δοκιμές. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 5/5/2021

Και τώρα ήρθε η ώρα για την τελευταία στην οικογένεια των 8 Series, που δεν είναι άλλη από την convertible. Όπως μπορούμε να δούμε, το facelift εστιάζει κυρίως στο εμπρός και πίσω μέρος, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το καμουφλάζ. Από μπροστά μπορούμε να περιμένουμε έναν νέο σχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, μια ελαφρώς αλλαγμένη μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα.

Με μια πρώτη ματιά άλλωστε, τα τελευταία μοιάζουν σχεδόν με το τρέχον μοντέλο, αλλά κοιτώντας προσεκτικά κάτω από το καμουφλάζ μπορούμε να δούμε ότι είναι πιο λεπτά σε σχήμα. Στο πίσω μέρος μπορούμε επίσης να δούμε μερικές μικρότερες αλλαγές στον προφυλακτήρα και νέα σχεδίαση για τα πίσω φώτα.

Επίσης μετά από προσπάθειες καταφέραμε να έχουμε εικόνα μέσα από το πρωτότυπο και αυτό που μπορούμε να δούμε είναι η μεγαλύτερη και πιο τετράγωνη οθόνη infotainment. Φυσικά, το λογισμικό θα ενημερωθεί επίσης στο πιο πρόσφατο επίπεδο. Και από ό,τι φαίνεται η γιγαντιαία οθόνη που έχει βρει το δρόμο της στο μεγαλύτερο μέρος των μοντέλων της BMW θα υπάρχει και εδώ. Μπορεί επίσης να υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στους κινητήρες πριν από την ώρα του ντεμπούτου του το 2022.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.