Car and Driver Special Edition 2019: 100 SUV & Crossover σε μια μοναδική έκδοση!


Αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛIΤΙΚΑ η ειδική έκδοση του C&D που δεν πρέπει να χάσετε. Τα καλύτερα SUV και Crossover της χρονιάς!

  • 7/12/2018

Η ετήσια έκδοση του Car and Driver φέτος είναι αφιερωμένη στα SUV και τα Crossover, κατηγορία που σημειώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά, αλλά και παγκοσμίως.

Με βασικό  πλεονέκτημα τη χρηστικότητά τους, τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα.

Κοινό στοιχείο τους είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος (και ενδεχομένως) και κάποιες αισθητικές διαφοροποιήσεις που επιτυγχάνουν τα (πλαστικά) προστατευτικά εμπρός, πίσω και στο πλάι του αμαξώματος, ώστε να ξεχωρίζουν από τις συμβατικές εκδόσεις. Αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στα SUV είναι πώς μπορούν να συνδυαστούν και με σύστημα τετρακίνησης, αφού δεν είναι απαραίτητα προσθιοκίνητα (όπως τα Crossover), το αμάξωμά τους, σε όγκο, διαστάσεις και σχεδίαση φέρνει πιο πολύ σε ένα «τζιποειδές» όπως το έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας και σε κάθε περίπτωση προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες… ελευθερίας ώστε να χαρακτηρίζονται επάξια ως Sport Utility Vehicle… 

Στo Car and Driver Special Edition αξιολογούμε τα καλύτερα SUV και Crossover που έχουμε οδηγήσει για το 2018 και παρουσιάζουμε τα νέα μοντέλα που έρχονται μέσα στη νέα χρονιά!