Chevrolet Corvette φτάνει τα 278 χλμ./ώρα στον πυθμένα μιας λίμνης (Video)


Την ταχύτητα των 278 χλμ./ώρα έπιασε ο παράτολμος οδηγός μιας Chevrolet Corvette επιλέγοντας το σεληνιακό τοπίο μιας αποξηραμένης λίμνης για να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ.

  • 31/3/2020

Τον πυθμένα μιας αποξηραμένης λίμνης στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επέλεξε ο ιδιοκτήτης μιας λευκής Chevrolet Corvette C8 θέλοντας να διαπιστώσει στην πράξη πια είναι η τελική ταχύτητα του αμερικανικού sportscar.

Με μια αιθέρια ύπαρξη στον κάθισμα του συνοδηγού και χωρίς οποιοδήποτε μέτρο προστασίας, πλην της ζώνης ασφαλείας, ο Αμερικανός YouTuber αψήφησε τους κινδύνους που να κρύβει η κίνηση πάνω σε μια ασταθέστατη επιφάνεια, «τελικιάζοντας» τη νέα Chevrolet Corvette.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόθεσή του, μιας και τα 173 μίλια/ώρα (περίπου 278 χλμ./ώρα) που είδε στον ψηφιακό πίνακα οργάνων του αμερικανικού sportscar απέχουν από τα 184 μίλια/ώρα που ανακοινώνει ο κατασκευαστής.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο αριστερό κάθισμα βρέθηκε και η συνοδηγός, η οποία διεκδίκησε με αξιώσεις τα δικά της πέντε λεπτά δημοσιότητας, φτάνοντας έως τα 171 χιλιόμετρα/ώρα.

Μετά την ολιγόλεπτη -ευτυχώς για όλους- κακομεταχείριση, η λευκή Chevrolet Corvette C8 επέστρεψε στη βάση της όπου και θα χρειαστεί να δεχθεί την απαιτούμενη περιποίηση ώστε να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη της.

Διαβάστε ακόμα: 

Γιατί με τον καιρό οι κινητήρες χάνουν τη δύναμή τους;