Δείτε ένα φοβερό ατύχημα σε βρεγμένο αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ (Video)


Ένα Subaru Ascent έρχεται και πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα Toyota Tacoma που είναι τελευταίο στην ουρά ενός μποτιλιαρίσματος.

  • 5/12/2020

Η οδήγηση σε συνθήκες βροχής αυξάνουν εκθετικά τους κινδύνους που αναπτύσσονται, ιδίως σε περιπτώσεις που συμβαίνει κάτι αναπάντεχο και τα περιθώρια αντίδρασης είναι πολύ στενά.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση του video που παραθέτουμε το οποίο έχει καταγραφεί από τις κάμερες ενός Tesla Model 3.

Tα αυτοκίνητα βρίσκονται σχεδόν σταματημένα στην ουρά ενός μποτιλιαρίσματος. Ξαφνικά ένα Subaru έρχεται από μακριά με τον οδηγό να μην έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται. 

Την τελευταία στιγμή προσπαθεί να φρενάρει, όμως το βρεγμένο οδόστρωμα δεν επιτρέπει και πολλά, με αποτέλεσμα να πέσει με φοβερή ταχύτητα πάνω σε ένα σχεδόν σταματημένο pick-up της Toyota.

H σύγκρουση είναι σφοδρότατη με το Subaru να χώνεται κάτω από την καρότσα του Toyota, το οποίο και αυτό πέφτει με δύναμη στο εμπρός αυτοκίνητο και παθαίνει μεγάλη ζημιά. 

Από τις πληροφορίες του video δεν γνωρίζουμε αν κάποιος τραυματίστηκε, αλλά όπως φαίνεται από την ένταση της σύγκρουσης σίγουρα θα υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές στους εμπλεκόμενους.