Δείτε ένα Suzuki Jimny να μετατρέπεται σε Mercedes G-Wagen Brabus! (Video)


Το Suzuki Jimny έχει φανατικό κοινό και οπαδούς σε όλο τον κόσμο που πίνουν νερό στο όνομα του. Κάποιοι όμως το έχουν τερματίσει. Πως; Μετατρέποντας το σε... Mercedes G-Wagen Brabus!

  • 12/6/2022

Ο λόγος για το συγκεκριμένο Suzuki Jimnyπου πουλήθηκε από τον ιστότοπο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Collecting Cars στην Μ. Βρετανία και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες είχε… μετατραπεί σε μία Mercedes G-Wagen Brabus!

Ναι καλά διαβάσατε. Το «ταπεινό» για πολλούς, με βάση την καταγωγή και το σήμα του, Suzuki Jimny, αλλά λατρεμένο για τις εκτός δρόμου ικανότητες του μάλλον δεν φάνηκε αρκετά ξεχωριστό για τον πρώτο του ιδιοκτήτη. Έτσι, αυτός αποφάσισε να το μετατρέψει σε μία Mercedes G-Wagen Brabus.

Μία φυσικά υπό σμίκρυνση μίνι G-Wagen Brabus, με δεδομένες τις compact διαστάσεις του Jimny. Ένα όμως ακριβές αντίγραφο που βασίζεται σε ένα Suzuki Jimnyτου 2021 και οι πιο πολλές αλλαγές και αναβαθμίσεις αφορούν το αισθητικό κομμάτι.

Η τεράστια μάσκα με το «ντοπαρισμένο» σήμα της Brabus κάθεται πάνω από τις μαύρες bull bars. Πάνω στο καπό έχουμε τους iconic δείκτες των φλας από την Mercedes G-Class και όλες οι όμορφες στιλιστικές λεπτομέρειες ακόμα και στο πλάι του αυτοκινήτου, μαζί με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG των 18 ιντσών είναι πανομοιότυπες με το G-Wagen. Στο πλάι υπάρχει και η επιγραφή V8 Biturbo, χωρίς να υπάρχει ο… V8 Biturbo.

Τα σήματα της Brabus υπάρχουν παντού, μέχρι και στην ρεζέρβα, ενώ οι χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας έρχονται από τη Mercedes. Από κάτω από τον G-Wagen μανδύα της Brabus κρύβεται ένα κανονικό Suzuki Jimnyμε τον ατμοσφαιρικό 1.500άρη κινητήρα των 101 ίππων.

Στο εσωτερικό, η εικόνα είναι ακόμα πιο… μαγική και ιδιαίτερη. Το πορτοκαλί δέρμα με το έμβλημα Brabus κλέβει την παράσταση παντού, όπως και το τιμόνι επίσης με το σήμα της Brabus. Ο ουρανός έχει εφοδιαστεί με ένα μοτίβο ουρανού, ενώ ακόμα και το κλειδί έχει αλλαχτεί με ένα από τη Mercedes.

Δείτε το μοναδικό και εντυπωσιακό Suzuki Jimny στο βίντεο που ακολουθεί: