Δείτε μια δεκαξάχρονη να καταρρίπτει ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο τιμόνι μιας Porsche (Video)


ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ, Η CHLOE CHAMBERS ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ GUINNESS, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΙΑΣ PORSCHE 718 SPYDER  ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΣΛΑΛΟΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

  • 5/9/2020

Το σλάλομ αποτελεί μια ιδιαίτερη δοκιμασία οι οποία απαιτεί, αν μη τι άλλο, απαιτεί τον άριστο συντονισμό χειριστή και αυτοκινήτου. Δεν είναι λίγες μάλιστα εκείνες οι φορές που φιλόδοξες προτάσεις έχουν απογοητεύσει με τις επιδόσεις τους και αυτοκίνητα της διπλανής πόρτας έχουν αριστεύσει.

Οι Porsche 718 Spyder ανήκει στην πρώτη κατηγορία καθώς οι περγαμηνές της είναι σε όλους γνωστές, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο και για την 16χρονη Chloe Chambers, η οποία βρέθηκε στο αριστερό κάθισμα του γερμανικού sportscar διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο Guinness.

Βέβαια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Chloe Chambers διαθέτει ήδη μια σεβαστή πορεία στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του καρτ.

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο News Google για να μην χάνετε είδηση!

Εμπειρία που αποδείχθηκε καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος, καθώς η 16χρονη όχι μόνο κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα ενός sportscar αλλά και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις δοκιμασίας, γράφοντας το όνομά της στο βιβλίο Guinness.

Και αυτό γιατί ο χρόνος των 47,45 δευτερολέπτων είναι ο καλύτερος που έχει επιτευχθεί στη διαδικασία του σλάλομ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα supercars που σημάδεψαν την ιστορία της Porsche (Video)