Δείτε μια Red Bull σε... off road διαδρομές στις ΗΠΑ! (Video)


Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα της Red Bull κυκλοφορεί σε παράξενα και εμβληματικά μέρη των ΗΠΑ, αυτή τη φορά με οδηγό τον Max Verstappen
 

  • 13/10/2018

Το θέαμα μιας Formula 1 να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους ή σε χωματόδρομους (ακόμα και σε παραλίες) είναι σίγουρα κάτι πέρα από την λογική αυτών των οχημάτων. Και το ότι η Red Bull επιμένει σ' αυτόν τον τρόπο του marketing δείχνει ότι η ιδέα της είναι άκρως αποτελεσματική σε επίπεδο εντυπώσεων.

Την προηγούμεν φορά, τον Αύγουστο, μια RB7 με τον Daniel Ricciardo έκανε ένα αντίστοιχο ταξίδι στην Δυτική Ακτή, από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι τις ερήμους της Γιούτα. Αυτή τη φορά, και καθώς ο Ricciardo έχει ήδη "αναχωρήσει", ο ρόλος ανατίθεται στον Verstappen o οποίος κάνει βόλτες σε μερικά πολύ χαρακτηριστικά σημεία των ΗΠΑ.

Από τις στροφές του Κολοράντο μέχρι τους χωματόδρομους στα Βραχώδη Όρη και την αμμουδιά στο Μαϊάμι, η θέα ενός μονοθεσίου της Formula 1 να κυκλοφορεί εκτός πίστας είναι άκρως εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη. Το θέαμα ολοκληρώνεται στους δρόμους του Μαϊάμι, όπου εμφανίζεται και ο Ricciardo και τα δύο μονοθέσια κόβουν βόλτες μέσα στους δρόμους της πόλης.

Κάπου εδώ "δένει" και η προσπάθεια των αρχών της πόλης να μπει ένα γκραν πρι στο Mαϊάμι στο καλεντάρι της Formula 1, κάτι που αρχικά φαινόταν ότι θα μπορούσε να γίνει για το 2019 αλλά παίρνει αναβολή για το 2020.

Μέχρι τότε, η παρουσία των δύο Red Bull μέσα στους δρόμους της πόλης είναι το καλύτερο promo για την Red Bull αλλά και για τις προθέσεις των Αμερικανών της Liberty Media να φέρουν την Formula 1 λίγο πιο κοντά στους κοινούς θνητούς.