Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton (video)


Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton από κοντά, μετά την πώλησή της από τον ίδιο τον πρωταθλητή.

  • 19/7/2022

Η Pagani Automobili κατασκεύασε μία πλήρως εξατομικευμένη Zonda 760 LH για τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, με τον ίδιο να προχωρά στην πώλησή της τον περασμένο Δεκέμβριο.Η μοναδική Zonda 760 LH βρίσκεται πλέον στα χέρια ενός συλλέκτη στο Ην. Βασίλειο ενώ το ποσό της αγοραπωλησίας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Η Zonda 760 LH φέρει έναν V12 κινητήρα που αποδίδει 760 PS, ενώ διαθέτει ένα σύστημα μετάδοσης 6 σχέσεων, ενώ είναι η μοναδική που η δύναμή της περνάει στην άσφαλτο αποκλειστικά από τους πίσω τροχούς.

Στο video που δημοσίευσε το κανάλι TheTFJJ  στο YouTube, από την ετήσια συνάντηση αυτοκινήτων Pagani στην Ιταλία 'Vanishing Point Pagani', φαίνεται -εκτός από κάποια κοντινά στο αμάξωμα του μοντέλου- και το εσωτερικό του που φέρει μωβ κεντημένες λεπτομέρειες με το αρχικά του πιλότου της Mercedes στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Η Pagani έχει επιλέξει το μωβ χρώμα για όλες τις λεπτομέρειες του εσωτερικού, από τα κεντήματα στα καθίσματα μέχρι το ταμπλό και τιμόνι του αυτοκινήτου.

Δείτε παρακάτω το video: